Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Λέρου προέβησαν στη σύλληψη δύο αλλοδαπών (υπήκοοι Υεμένης) για παράβαση του άρθρου 29 παρ. 7 του Ν. 4251/14, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 24 παρ. 6 του Ν. 5038/2023 «Παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου άλλου προσώπου».
Συγκεκριμένα, κατά τον καταπόπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου στο λιμάνι «ΛΑΚΚΙ» της Λέρου, εντοπίστηκαν 2 αλλοδαποί, οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας, προκειμένου να ταξιδέψουν από τη Λέρο για τον Πειραιά.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου, ενώ οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο ΚΕΔ Λέρου.
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί