back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Στους Παγκόσμιους Τελικούς της MICROSOFT o Λερίος φοιτητής Ιορδάνης Κανθαρίδης – Η ομάδα του στις 10 καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Στους Παγκόσμιους Τελικούς της MICROSOFT o Λερίος φοιτητής Ιορδάνης Κανθαρίδης - Η ομάδα του στις 10 καλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε ο Λεριός φοιτητής Κανθαρίδης Ιορδάνης με την ομάδα Genesis!


Η ομάδα Genesis μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε στην Ελλάδα στον διαγωνισμό Imagine Cup (κατηγορία Games) που διοργάνωσε η MICROSOFT, διαγωνίστηκε στους παγκόσμιους ημιτελικούς με τους εκπροσώπους άλλων 80 χωρών και πήρε μια σπουδαία διάκριση αφού κατάφερε και προκρίθηκε στις δέκα καλύτερες ομάδες του κόσμου όπου και θα αντιμετωπίσει  τις υπόλοιπες 9 φιναλίστ, με στόχο μια θέση στην καλύτερη τριάδα του κόσμου στους Παγκόσμιους Τελικούς.

Τα μέλη της  ομάδα θα ταξιδέψουν στο τέλος Ιουλίου στο Seattle των Η.Π.Α για την  τελική φάση  που θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Microsoft.

Την ομάδα αποτελούν οι: Κώστας Ντόκος, Ιορδάνης Κανθαρίδης, Μάνος Χατζηϊωάννου και Πάνος Καράμπελας.

Η ομάδα Genesis είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν σπουδαίο παγκόσμιο διαγωνισμό και ο Ιορδάνης μέλος αυτής της ομάδας εκτός της πατρίδας μας θα εκπροσωπήσει και το νησί μας.

Το παιχνίδι Dementia: Tales of Blackthorn Manor είναι ένα online turn-based strategy παιχνίδι, εμπνευσμένο από τρία άλλα επιτραπέζια παιχνίδια: Betrayal at the House on the Hill, Mansions of Madness, Arkham Horror.

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα Genesis αλλά και για να ενημερώνεστε για την πορεία τους μέχρι το ταξίδι στο Seattle μπορείτε να βρείτε: στο facebook group https://www.facebook.com/GenesisGameStudio &  στο http://bit.ly/1jWq59A

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιορδάνης Κανθαρίδης (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά) μέλος της ομάδας Genesis κατέκτησε την πρώτη θέση στον ελληνικό τελικό του 12ου Παγκόσμιου Φοιτητικού Διαγωνισμού Imagine Cup που διοργάνωσε η Microsoft Ελλάς την Παρασκευή 25/04/14.

Η ομάδα Genesis διαγωνίσθηκε στην κατηγορία Games με το παιχνίδι Dementia: Tales of Blackthorn Manor και θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν με τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο στην αντίστοιχη κατηγορία και εφόσον προκριθούν, θα επιλεχθούν να συμμετάσχουν στους Παγκόσμιους Τελικούς.

Όλοι οι Έλληνες ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα του Ιορδάνη!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ