back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Στον τελικό με “νοκ-άουτ” του Διαγόρα, ο Πανιώνιος Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Στον τελικό με "νοκ-άουτ" του Διαγόρα, ο Πανιώνιος Λέρου

Ο Πανιώνιος έβγαλε νοκ-άουτ τον Διαγόρα (57-45), με τους Ροδίτες να αποχωρούν για πέντε λεπτά από το παρκέ στο τρίτο δεκάλεπτο… Τι γράφει το φύλλο αγώνα


Άθλος του Πανιωνίου Λέρου… Η ομάδα του Γιώργου Χατζηδάκη κέρδισε με 57-45 τον Διαγόρα στο δεύτερο ημιτελικό των παμπαίδων και τον έθεσε νοκ-άουτ από τη διεκδίκηση του τίτλου. 

Αν και οι «κυανέρυθροι» ήταν αήττητοι σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, έπεσαν πάνω σ’ ένα ψυχωμένο Πανιώνιο Λέρου, ο οποίος με τη βοήθεια του κόσμου του και με τον εκπληκτικό Χατζηδάκη να κάνει πράγματα και θαύματα πήρε τη νίκη- πρόκριση. Στο παιχνίδι όμως συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα, αφού μετά την αποβολή του με δεύτερη τεχνική ποινή, ο προπονητής του Διαγόρα Γιάννης Τσακίρης ζήτησε να αποχωρήσουν από το παρκέ οι νεαροί παίκτες του, όπως κι έγινε για 5 περίπου λεπτά. Αμέσως μπήκε στο παρκέ ο αντιπρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Στάμος Καράβας και απαίτησε την επιστροφή των νεαρών «κυανέρυθρων» στο παρκέ, όπως κι έγινε. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα από τον α’ διαιτητή Άρη Φάκαρο.

«Στο 6.11’ του γ’ δεκαλέπτου, αποβλήθηκε ο προπονητής του Διαγόρα για έντονη διαμαρτυρία και η ομάδα του Διαγόρα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για 5 λεπτά. Τη στιγμή της αποχώρησης το σκορ ήταν 38-26 υπέρ του Πανιωνίου Λέρου. Μετά την παρέμβαση των αρμοδίων η ομάδα επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Λεριοί ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χτύπησαν μέσα στη ρακέτα με τον Χατζηδάκη, ενώ σημαντικές βοήθειες προσέφεραν οι Μαχαίρας Θ. και Δημητρακόπουλος Ι. Ο Γ.Σ. Διαγόρας ήταν πολύ άστοχος, οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό, ενώ σημαντική ήταν η απουσία του Στεφανάκη.

*Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του Πανιωνίου Λέρου τίμησε τον Γιώργο Χατζηδάκη για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, αφού όπως είναι γνωστό θα αποχωρήσει, μετακομίζοντας μόνιμα στην Αθήνα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 15-10, 29-24(ημ.), 44-35, 57-45

Διαιτητές: Φάκαρος- Πλατέλλα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΡΟΥ (Χατζηδάκης): Χατζηδάκης 24, Γεωργίου 5, Χριστοδούλου, Δημητρακόπουλος Ι. 12(2), Μαχαίρας Ε., Μαχαίρας Θ. 12(1), Νούλας, Γιαλιζής, Χατζημιχάλης, Κανάρης 4.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Τσακίρης 11, Σάββας 2, Μαλατέστας 3, Σταματάκης 1, Τσιρακάκης, Ζάρρας 9(1), Νικηταράς, Ράμος 11, Πίτσης 4, Παληγιάννης 4.


ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Δ.Κ.Γ. Λέρου (11:30): Πανιώνιος Λέρου- Γ.Α.Σ. Ιάλυσος

(Φάκαρος- Πλατέλλα)


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Δ.Κ.Γ. Λέρου (09:30): Γ.Σ. Διαγόρας- Ιπποκράτης Κω

(Πλατέλλα- Κολυνιάτης)

12sports.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ