back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Ο.Κ Πανιώνιος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Ο.Κ Πανιώνιος παρευρέθηκε ο Δήμαρχος

Στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Ο.Κ Πανιώνιος Λέρου που τελέστηκε από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ. Στέφανο μετά των Πατέρων Δαμασκηνού και Σεβαστιανού παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας παρουσία του Βουλευτή κ. Β.Υψηλάντη, των Αντιδημάρχων κ. Δ. Καστή και Ν. Μπίλλη, των Προέδρων κ. Ν. Κοκκώνη και κ. Κ.Γρεκό και του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Παλαπουγιούκ.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ , τον προπονητή, τους αθλητές και τους γονείς για την πορεία της ομάδος αγοριών και κοριτσιών, το αθλητικό ήθος τους και τους αγώνες που δίνουν.

Ο Δήμαρχος Λέρου τόνισε την άψογη συνεργασία με τον Πρόεδρο καθώς και την υλοποίηση όλων των αιτημάτων τους όπως και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να ονομαστεί το «Κλειστό Στάδιο Μερικιάς» σε στάδιο με την ονομασία «Φίλιππος Δημητρακόπουλος» στη μνήμη του αείμνηστου Φίλλιπου Δημητρακόπουλου, τιμώντας τον, ως πρωτεργάτη της ίδρυσης της ομάδας μπάσκετ του «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ» στο νησί μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ