15-06-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:28, στις 15-06-2019

Λέρος: Στη δημοσιότητα οι λόγοι ανεξαρτητοποίησης του δημ. Συμβούλου Σ. Λουλουδιά - Θα κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος με νέο συνδυασμό

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 2075 φορές

Στη δημοσιότητα έδωσε με επιστολή του, τους λόγους ανεξαρτητοποίησής από τη δημοτική παράταξη "Ελπίδα για τη Λέρο" ο δημ. σύμβουλος Στέλιος Λουλουδιάς. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, "η απόφαση προήλθε μετά από ώριμη σκέψη να ηγηθεί ενός νέου συνδυασμού που θα αποτελείτε από νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που θα έχουν στόχο να αλλάξουν το νησί μας διεκδικώντας με αξιώσεις το Δήμο της Λέρου".

Αναλυτικά η επιστολή: 

Σεβόμενος τις διαδικασίες που ορίζει ο νομοθέτης,κοινοποίησα ,κατόπιν ωρίμου σκέψεως ,την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη ''Ελπίδα για την Λέρο'',για λόγους που παρατίθενται ακολούθως,

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 ο Λεριακός Λαός με τίμησε ως πλειοψηφών Σύμβουλο όλων των παρατάξεων στην παράταξη του Μιχάλη Κοντραφούρη, έναν άνθρωπο με βαθειά τη γνώση για την τοπική αυτοδιοίκηση που έχει αφήσει έργο από όσες θέσεις και αν έφερε την ευθύνη στην μακροχρόνια πορεία του στα κοινά της Λέρου .

Λαμβάνοντας υπόψην την ανάγκη να αλλάξει άμεσα η Δημοτική Αρχή του τόπου που κρίνεται ανεπαρκής και ανίκανη να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του τόπου μας, αλλά και με δεδομένη την άρνηση του επικεφαλής της παράταξης που ανήκω , να ηγηθεί εκ νέου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές , αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να ηγηθώ εγώ ενός νέου συνδυασμού που θα αποτελείτε από νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους που θα έχουν στόχο να αλλάξουν το νησί μας διεκδικώντας με αξιώσεις το Δήμο της Λέρου .

Είναι ανάγκη να χαραχθεί πλέον μια δίκη μου ανεξάρτητη πορεία που θα ασκήσει μια νέα δημοτική πολιτική με οφέλη για την κοινωνία και τους πολίτες .

Για τους λόγους αυτούς αποφάσισα την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του Μιχάλη Κοντραφούρη << Ελπίδα για τη Λέρο>>, ούτως ώστε να πορευτώ με δικό μου πρόγραμμα και σχέδιο στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα ως τις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Τέλος ευχαριστώ θερμά το Μιχάλη Κοντραφούρη για την συνεργασία μας και τον καθαρό μας αγώνα για το κοινό καλό του τόπου μας.

Με αίσθημα ευθύνης
Στέλιος Παν. Λουλουδιάς.
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook