back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του πρώην Αντιδημάρχου Ι. Σοροκάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Στη δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του πρώην Αντιδημάρχου Ι. Σοροκάκη

Στη δημοσιότητα έδωσε την επιστολή παραίτησης από το αξίωμα του Αντιδημάρχου ο Γιάννης Σοροκάκης, ευχαριστώντας τον δήμαρχο Λέρου για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους, ενώ επισημαίνει ότι τυχόν παραλληλισμός ή ταύτιση της παραίτησης με προσωπικές τακτικές αντίθετες στο έργο της Δημοτικής Αρχής, δεν έχουν καμία υπόσταση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ:

Κύριε Δήμαρχε

Αρχικώς θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την συνεργασία που είχαμε από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως σήμερα.

Θέλω να πιστεύω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, από τη θέση αρχικώς του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και εν συνεχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών, έπραξα το καθήκον μου, με γνώμονα αποκλειστικά το συμφέρον του τόπου μας.

Όπως είχαμε συμφωνήσει από την έναρξη της θητείας μας, πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους, να αναλάβουν θέσεις ευθύνης, προκειμένου να προσφέρουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό στο Νησί μας. Ήρθε η στιγμή να παραιτηθώ από τη θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών προκειμένου να αξιοποιηθούν και άλλοι συνάδελφοι στη θέση αυτή.

Είμαι απολύτως βέβαιος, ότι όλοι οι συνάδελφοί μου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, είναι ικανοί να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο τους.

Είμαι σίγουρος πως η Δημοτική Αρχή έχει όλες τις δυνατότητες για να συνεχίσει και να υλοποιήσει απρόσκοπτα το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, για την πρόοδο και ανάπτυξη του νησιού μας.

Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως τυχόν παραλληλισμός ή ταύτιση της παραιτήσεως μου αυτής με προσωπικές τακτικές αντίθετες στο έργο της Δημοτικής Αρχής, δεν έχουν καμία υπόσταση και καμία πραγματική βάση. 


Μετά τιμής

Ιωάννης Ν. Σοροκάκης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ