back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σοβαρά προβλήματα στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου – Ενδέχεται να ανασταλεί η λειτουργία του σε 20 ημέρες!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σοβαρά προβλήματα στο Ακτινολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου - Ενδέχεται να ανασταλεί η λειτουργία του σε 20 ημέρες!

Προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στο Ακτινολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Λέρου αναφέρει το προσωπικό με σχετικά έγγραφα στη Διοίκηση του Κ.Θ.Λ.

Πιο συγκεκριμένα, η υπεύθυνη του Ακτινολογικού Εργαστηρίου με αναφορά της, κάνει λόγο για άθλιες και παγιωμένες πλέον συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, εξαιτίας της εισροής υδάτων, με κίνδυνο τη πιθανή κατάρρευση δομικών στοιχείων. Επιπλέον υπάρχουν προβλήματα τεχνολογικής φύσης εφόσον τα ακτινολογικά μηχανήματα δεν έχουν συντηρηθεί, συνεπώς οι διαγνώσεις των εξετάσεων είναι αμφίβολες και οι ασθενείς υποβάλλονται χωρίς λόγο σε πολλαπλή ακτινοβολία

Σχετικά με τα προβλήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων και τις σοβαρές συνέπειες αυτών, με αφορμή σχετική αναφορά των Εποπτών Δημόσιας Υγείας του Κρατικού Θερ. Λέρου, καθώς και αναφορά της Τομεάρχου Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΤΑΜΕΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κ.Θ.Λ. αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρίαση να αποσταλούν όλα τα σχετικά έγγραφα και αναφορές των αντίστοιχων Υπηρεσιών, σχετικά με τα προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Λέρου, ειδικότερα στο χώρο του Ακτινολογικού Εργαστηρίου, στο Υπουργείο Υγείας και, στη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, με τη δέσμευση να απαντήσουν εντός (20) είκοσι ημερών, διαφορετικά το Ακτινολογικό Εργαστήριο θα προβεί στην αναγκαστική αναστολή του.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ