Το νησί μας αυτό το τετραήμερο ζει σε ρυθμούς μπάσκετ! Από την Παρασκευή 20 έως και τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, το κλειστό της Μερικιάς γίνεται το επίκεντρο του αιγαιοπελαγίτικου μπάσκετ, φιλοξενώντας για πρώτη φορά το Τουρνουά Αιγαίου, μια μεγάλη γιορτή για τις νεαρές αθλήτριες και τους νεαρούς αθλητές των νησιών μας.
Ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για εμάς, αφού στη Μικτή Δωδεκανήσου συμμετέχει και ο δικός μας αθλητής, Νίκος Μούτος!
Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, οι μικτές ομάδες είναι ουσιαστικά οι επίλεκτες περιφερειακές ομάδες του Αιγαίου: ομάδες που συγκροτούνται από αθλητές και αθλήτριες διαφορετικών σωματείων, ώστε να εκπροσωπήσουν την περιοχή τους σε ένα δυνατό αναπτυξιακό τουρνουά.
Ελάτε όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε τα παιδιά, να χειροκροτήσουμε την προσπάθειά τους και να χαρούμε όμορφο μπάσκετ σε ένα ξεχωριστό τετραήμερο για τη Λέρο!
Παρακάτω θα δείτε το πρόγραμμα των αγώνων.


Σχόλια αναγνωστών
Τα σχόλια δημοσιεύονται κατόπιν έγκρισης.