back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σήμερα η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο για το μείζον θέμα της έλλειψης Αναισθησιολόγου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σήμερα η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο για το μείζον θέμα της έλλειψης Αναισθησιολόγου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μετά τη συνάντηση με όσους από τους φορείς του νησιού μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου της «ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Κέντρο Υγείας Λέρου για μια πρώτη ενημέρωση για το πρόβλημα του Αναισθησιολόγου και όχι μόνο έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω :

1. Καλούμε όλους τους πολίτες του νησιού μας να παραβρεθούν στο κάλεσμα μας το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 06:30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου για την λήψη αποφάσεων και περαιτέρω κινητοποιήσεων.

2. Το θέμα του Αναισθησιολόγου και όχι μόνο μας αφορά όλους άμεσα και έμμεσα. Σήμερα μπορεί να μην χρειαζόμαστε την βοήθεια . Αύριο; ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Αυτό θέλουμε;
3. Η κινητοποίηση αυτή είναι μια ευκαιρία η οποία θα πρέπει να μας ενώσει όλους σαν κοινωνία. Δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ και ΔΗΜΟΤΙΚΟ. Αφορά την ζωή των παιδιών μας – το δικό μας όλης της κοινωνίας της ΛΕΡΟΥ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΕΝΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΛΕΡΟΥ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 06:30μμ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΙΨΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΑΜΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ