Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «Μαθαίνω να φτιάχνω το Βιογραφικό μου – Κάνω το πρώτο βήμα για εργασία», που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέρου, με τη συμμετοχή αρκετών ενδιαφερομένων.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε πρακτικές τεχνικές σύνταξης επαγγελματικού βιογραφικού, να ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς εργασίας και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές για την ενίσχυση του επαγγελματικού τους προφίλ.
Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Κοινωνική Λειτουργός Χαρινού Τόνια, η οποία παρουσίασε πρακτικά παραδείγματα, χρήσιμες οδηγίες και απάντησε σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη δράση και την ανταπόκριση του κοινού, υπογραμμίζοντας τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των δημοτών.











