Ο Δήμος Λέρου στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των πολιτών για την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση, καθώς και τη βελτίωση της δασοπονικής φυσιογνωμίας του νησιού μας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να συμμετάσχετε στην Δενδροφύτευση η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις περιοχές: ΠΑΡΘΕΝΙ – ΦΡΑΓΜΑ (Αϊ Γιάννης – Φακουδιά), ΞΗΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΔΙΑΠΟΡΙ, ΜΕΡΙΚΙΑ (Αγ. Σπυρίδωνας).
Παρακαλούμε τα σχολεία, τους φορείς – συλλόγους και τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Δενδροφύτευση, να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο γραφείο Δημάρχου, κα Σπύρου Σοφία, τηλ 22473-60200, έως την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.
Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 09.00 το πρωί του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2019, έξω από την Τεχνική Υπηρεσία στο Λακκί.
Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη και αποτελεί δείγμα αγάπης για την προστασία του νησιού μας και του φυσικού περιβάλλοντος.
{loadmoduleid 270}















![Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/10/28okt4-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»