back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ποιες ταινίες θα προβάλλονται στο δημοτικό κινηματοθέατρο από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ποιες ταινίες θα προβάλλονται στο δημοτικό κινηματοθέατρο από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Από τον Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 έως και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, θα προβάλλονται στον δημοτικό κινηματοθέατρο οι παρακάτω ταινίες:

  • Χαμογέλα  (Smile)

Ώρες προβολής: 21.15

  • Sonic 2

Ώρες προβολής: 17:00 & 19:00


Χαμογέλα  (Smile)

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Parker Finn
Με τους: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Rob Morgan, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Kal Penn, Gillian Zinser, Scot Teller, Kevin Keppy, Judy Reyes


Sonic 2

Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ