• Λέρος: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου «Βιοενεργά φυτά της Λέρου. Αναδεικνύουμε δυνατότητες και ευκαιρίες»

    Λέρος: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου «Βιοενεργά φυτά της Λέρου. Αναδεικνύουμε δυνατότητες και ευκαιρίες»

    Αναγνώσεις: 301

Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025 στις 17:00 στο κατάμεστο από κόσμο επισκέψιμο Αγρόκτημα “Caserma των Βοτάνων”, στο Κουλούκι Λέρου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου με τίτλο «Βιοενεργά φυτά της Λέρου. Αναδεικνύουμε δυνατότητες και ευκαιρίες».

Το έργο της Επιχειρησιακής Ομάδας LERICO εντάχθηκε στη Δράση 2 του Υπομέτρου 16.1 – 16.2 «Ίδρυση και λειτουργία Επιχειρησιακών Ομάδων της Ευρωπαϊκής Σύμπραξης Καινοτομίας για την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα της γεωργίας» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, στις 20.12.2022, με συνολικό προϋπολογισμό 145.000€ και θα υλοποιηθεί έως τις 31.12.2025.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

17:00-17:30 Καλωσόρισμα και εισαγωγή στο πρόγραμμα

  • Ανδρέας Γεωργίου, Εργοθεραπευτής Πρόεδρος ΔΣ ΚΟΙΣΠΕ ΤΟΨΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

17:30- 19:30 Παρουσιάσεις Αποτελεσμάτων Εταίρων

  • ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ
  • Δρ Πασχαλίνα Χατζοπούλου, Δ/ντρια Ινστιτούτου Βελτίωσης Φυτών και Γενετικών Πόρων
  • Δρ Σμαράγδα Σωτηράκη, Διευθύντρια Ινστιτούτου Κτηνιατρικών Ερευνών
  • Δρ Παναγιώτα Λίγδα Επιστημονικός Συνεργάτης, Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών
  • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΡΟΥ, Μιχάλης Κοντραφούρης, Kτηνίατρος Lerosvet
  • ΣΥΠΑ, Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Kτηνίατρος ΣΥΠΑ
  • ΕΞΕΛΙΞΙΣ, Κατερίνα Χατζήπαπα Πολιτικός Επιστήμονας M.Sc

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών


Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *