back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Πλήθος κόσμου στη χθεσινή συγκέντρωση στον Πλάτανο – Οι Πολίτες στο πλευρό της κυβέρνησης ενόψει Eurogroup

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Πλήθος κόσμου στη χθεσινή συγκέντρωση στον Πλάτανο - Οι Πολίτες στο πλευρό της κυβέρνησης ενόψει Eurogroup

Ανάσα αξιοπρέπειας ζήτησαν δεκάδες πολίτες της Λέρου κατά τη χθεσινή συγκέντρωση στην Πλατεία Πλατάνου ενόψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.

Με πλακάτ στα χέρια και συνθήματα νίκης, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στις 6.00 μμ έξω από το δημαρχιακό μέγαρο, όπου είχε στηθεί μικροφωνική εγκατάσταση με ζωντανή μουσική (ΦΩΤΟ).

Παρόμοιες συγκεντρώσεις συμπαράστασης προς την κυβέρνηση πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Επίσης, συγκεντρώσεις έγιναν στο Βερολίνο, το Δουβλίνο, τη Λευκωσία, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Ρώμη.

Γ. ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ: “Ενωθήκαμε, τραγουδήσαμε και βροντοφωνάξαμε για την Δημοκρατία” 

“Σήμερα,στην ακριτική Λέρο,ενωθήκαμε όλοι σαν γροθιά τραγουδώντας και φωνάζοντας τραγούδια και συνθήματα υπέρ των προσπαθειών της κυβέρνησης που αγωνίζεται για ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας . Στην πλατεία του Πλατάνου,άνθρωποι όλων των ηλικιών και όλων των πολιτικών αποχρώσεων,υψώσαμε την φωνή μας δηλώνοντας απερίφραστα ότι η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται ούτε φιμώνεται! Ο ελληνικός λαός δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι και κυρίως δεν έχει μάθει να υποχωρεί όταν θίγονται τα δίκαιά και οι αξίες του που έχουν κατακτηθεί με αίμα αιώνων! Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εδώ στην Λέρο μαζί με τους συμπατριώτες μας,πέρα από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές,δώσαμε βροντερό παρών σε μια συγκέντρωση γεμάτη συναίσθημα και υπερηφάνεια!! Ως Πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνω υπερήφανος που συμμετείχα σε εναν αγώνα που αποτελεσμα είχε να ενώσει ολους τους Έλληνες για το κοινό καλό! ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Όλα αυτά τα χρόνια δόθηκε η εντύπωση ότι η Ελλάδα ξέφτισε και παραδώθηκε στην μοίρα της.Όμως δεν είναι αλήθεια!Η Ελλάδα έχει μάθει να περιμένει και να δίνει ευκαιρίες στους ηγέτες της αλλά όχι με μάτια και αυτιά κλειστά.Δεν έχει μάθει να λειτουργεί με δουλοπρέπεια!Σε όλους αυτούς λοιπόν που μας έβλεπαν σαν σύγχρονους ”ραγιάδες” η Ελλαδα υψώνει την φωνή και το ανάστημά της όπως έχει συμβεί πολλές φορές στις σελίδες της ιστορίας!Δεν είμαστε ένας τυχαίος λαός και δεν ήμασταν ποτέ!Έχουμε ένδοξες ιστορικές βάσεις που μας συντροφεύουν και καρδιά που χτυπάει δυνατα! Ένα λοιπόν πρέπει να είναι το σύνθημα Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!” 

ΦΩΤΟ: ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΑΚΟΥΡΗΣ – Γ. ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ