back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Περίληψη διακήρυξης ενιαίας προμήθειας τροφίμων – ποτών – γάλακτος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Περίληψη διακήρυξης ενιαίας προμήθειας τροφίμων - ποτών - γάλακτος

Ο Δήμος Λέρου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης για τα κρέατα, πουλερικά, κατεψυγμένο αρακά, ελαιόλαδο και οπωρολαχανικά το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό (%), στη νόμιμα διαμορφούμενη κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του είδους την ημέρα παράδοσης, όπως αυτή προκύπτει από το εκάστοτε εκδιδόμενο δελτίο πιστοποίησης τιμών της υπηρεσίας εμπορίου της οικείας Περιφέρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Ν. 3438/ 2006 ενώ για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων (είδη παντοπωλείου, γαλακτοκομικά είδη, είδη αρτοποιείου, και ζαχαροπλαστείου), η ανάθεση θα γίνει σε προμηθευτή ( ή προμηθευτές ) που θα προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον κριθεί ότι η προσφορά πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές, από την αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 53.210,19€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.(16%& 9%).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 17/04/2015 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 12:00μ.μ έως ώρα 12:30μ.μ. (λήξη προθεσμίας κατάθεσης προσφορών).

Για πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο (Γραφείο Προμηθειών ), καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 22470 23632).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ