back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος – Πάτμος – Λειψοί στηρίζουν την Τράπεζα Δωδεκανήσου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος - Πάτμος - Λειψοί στηρίζουν την Τράπεζα Δωδεκανήσου!

ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ


Χωρίς προηγούμενο είναι η ανταπόκριση επαγγελματιών, μισθωτών και συνταξιούχων από τη Λέρο και τα υπόλοιπα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου στην αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της τράπεζας Δωδεκανήσου.

Η προσέλευση στα υποκαταστήματα της Δωδεκανησιακής Τράπεζας είναι πολύ ικανοποιητική και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πέρα από τα αναμενόμενα.

Χαρακτηριστικά, στην αύξηση του κεφαλαίου της Τράπεζας Δωδεκανήσου συμμετέχουν πολλοί απλοί πολίτες από τη Λέρο και τα γύρω νησιά, οι οποίοι ανοίγουν νέους λογαριασμούς καταθέσεων αγοράζοντας έτσι συνεταιριστικές μερίδες, χωρίς να έχουν ως μοναδικό σκοπό το κέρδος αλλά για να στηρίξουν την τοπική οικονομία, τους εργαζόμενους και εντέλει τη δική τους Τράπεζα!

Η συνεταιριστική μερίδα διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 18,50€ ενώ μετά την λήξη της Αύξησης κεφαλαίου η τιμή διάθεσης της μερίδας θα επανέλθει στα 27,50€. 

Είναι φανερό ότι όσο περνά ο καιρός όλο και περισσότεροι Δωδεκανήσιοι, προτιμούν τη Τράπεζα Δωδεκανήσου καταθέτοντας τις αποταμιεύσεις τους.

Να σημειωθεί ότι όλα τα καταστήματα της Τράπεζας Δωδ/σου θα είναι ανοικτά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου λειτουργώντας με διευρυμένο ωράριο, ως εξής:

Δευτέρα έως Πέμπτη, τα απογεύματα 5.00μμ – 8.00μμ

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ