Φέτος το Πάσχα, το NAVARONE Estate γράφει… ιστορία στο τραπέζι σας! Μια ατμόσφαιρα μοναδική, γεύσεις που θα θυμάστε για καιρό και… ο κορυφαίος της ελληνικής γαστρονομίας, Γιάννης Μπαξεβάνης, στο τιμόνι της κουζίνας!
Από τη μαγειρίτσα της Ανάστασης μέχρι το κατσικάκι φούρνου με ντόπιες πατάτες, τις παραδοσιακές λέρικες πίτες, τα εκλεκτά κρασιά και το απίθανο επιδόρπιο, το NAVARONE υπόσχεται εμπειρίες που δεν καταναλώνονται… απλώς, αλλά χαράσσονται στη μνήμη.
Κλείστε από τώρα το τραπέζι σας για τη Νύχτα της Ανάστασης ή/και την Κυριακή του Πάσχα, γιατί οι θέσεις γεμίζουν – κι αυτή τη φορά, κανείς δεν θέλει να μείνει απ’ έξω.
📞 Κρατήσεις: 694 426 8640
Όταν το Όνειρο Συναντά τη Γεύση
Πίσω από αυτό το γαστρονομικό «θαύμα», ο γνωστός για την τελειομανία του Θανάσης Σκορδαλής, αποδεικνύει πως ακόμα και ένα καμένο κτήριο μπορεί να μεταμορφωθεί – με όραμα και επιμονή – σε ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια της Ελλάδας.
Στο πλευρό του, ο έμπειρος Chef Θεολόγος Αράπης και πλέον, ο εμβληματικός Γιάννης Μπαξεβάνης: ένας πραγματικός πρωταγωνιστής της ελληνικής κουζίνας, λάτρης των ντόπιων προϊόντων και δημιουργός γεύσεων που τιμούν την παράδοση με μοντέρνα ματιά.
Ο Μπαξεβάνης δεν χρειάζεται συστάσεις – με σπουδές στη Γαλλία και διεθνή πορεία, αποτελεί την απόλυτη επιλογή για το NAVARONE, ανεβάζοντας το γαστρονομικό πήχη πολύ ψηλά.
Ο Μάνος Καλανδρανής στη διεύθυνση και το εξαιρετικό προσωπικό σερβιρίσματος συμπληρώνουν την εμπειρία, εξασφαλίζοντας πως αυτό το Πάσχα, το NAVARONE θα είναι ο απόλυτος προορισμός στο νησί.
«Τα όνειρα έχουν αξία μόνο όταν τα υλοποιεί αυτός που τα φαντάζεται», μας λέει ο Θανάσης Σκορδαλής – και εμείς λέμε:
Φέτος, ζήστε το όνειρο… στο NAVARONE.
Γιάννης Μπαξεβάνης
Ο Γιάννης Μπαξεβάνης είναι ένας από τους σημαντικότερους ανανεωτές της ελληνικής κουζίνας, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία όπου εργάστηκε για έξι χρόνια (1986-92).
«Μετά από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Αθήνας, πέρασα κάποια χρόνια στην Ευρώπη, αποκτώντας πλούσια εμπειρία σε βραβευμένα εστιατόρια της Γαλλίας και της Γερμανίας.
Γύρισα στην Ελλάδα και πρωτοπήγα σαν σεφ στην Κρήτη. Εκεί ανακάλυψα θησαυρούς: οι γιαγιάδες στα βουνά γνωρίζουν ακόμα την καταπληκτική τοπική χλωρίδα. Μου εμπιστεύτηκαν την γνώση τους και σήμερα αυτά τα βότανα είναι μέρος της μαγειρικής μου: μολόχα, ραδίκι, τσουκνίδα, το κάθε χόρτο έχει την δική του θεραπευτική και γευστική αξία, τα παραθαλάσσια χόρτα επίσης: το κρίταμο, με την ιδιαίτερη του γεύση, ταιριάζει πολύ με τα θαλασσινά και λίγο ούζο …».