back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέρος: Οργή Δημάρχου κατά του διοικητή του Νοσοκομείου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Οργή Δημάρχου κατά του διοικητή του Νοσοκομείου

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Δημάρχου Λέρου κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Λέρου κ. Χαραλάμπη, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το σημερινό ναυάγιο και την κινητοποίηση του Νοσοκομείου, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι “μόνο ο δήμος Λέρου ήταν απών αφού δεν έχει ψήφους από εδώ”.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η οργισμένη απάντηση του Δημάρχου:

Με έκπληξη διαβάζω την ανάρτηση του κ. Νίκου Χαραλάμπη διορισμένου Διοικητή του ΚΘΛ.

Λυπάμαι πραγματικά που ο κομματικά τοποθετημένος φαμφαρολόγος δεν σέβεται, ούτε αυτή την στιγμή, τους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά κι αυτούς που ακόμα κινδυνεύει η ζωή τους, πολιτικοποιώντας ακόμα και αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Θεωρεί ότι θα πλήξει πολιτικά τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή, κατηγορώντας ότι ήταν απούσα λόγω του ότι “δεν υπάρχουν ψήφοι”.

Η αθλιότητα του αυτή καταρρίπτεται παταγωδώς, διότι ο Δήμαρχος απο τις πρώτες πρωινές ώρες ήταν ΠΑΡΩΝ, στο σημείο του ναυαγίου, συνεργαζόμενος με το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, τον Φρούραρχο, την Ομάδα Διάσωσης, τους Υπαλλήλους του Δήμου μας, τους Αλιείς και όλους τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι έδωσαν τον δικό τους αγώνα μαζί με τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό, τους υπαλλήλους του ΚΘΛ και τον Διευθυντή του ΚΘΛ κ. Γιάννη Κούρλα, ο οποίος σεβόμενος τους θεσμούς έχει άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο.

Λυπάμαι πραγματικά για την κατάντια και την Πολιτική του αλητεία , η οποία πέφτει για άλλη μια φορά στο κενό.

Οι συμπατριώτες μας γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει Σεβασμός στην Ανθρώπινη ΑΞΙΑ αλλά και τις ευαισθησίες που επιδεικνύει διαχρονικά ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, αγνοώντας τις φθηνές πολιτικές πρακτικές που εν αντιθέσει τον διακρίνουν απο την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

Κύριε Χαραλάμπη στην Υγειά δεν χωράνε κόμματα και πολιτικές και αυτό πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό.

Ήρθατε τοποθετημένος στο νησί της Δημοκρατίας και της Ελεύθερης Έκφρασης και ΟΧΙ στο νησί της Συντεχνίας και της Ομερτά.

Να σας υπενθυμίσω ότι οριστήκατε διοικητής για να βελτιώσετε την λειτουργία του ΚΘΛ και όχι να κάνετε πολιτική και να υπηρετείτε πολιτικές σκοπιμότητες.

Κλείνοντας, λυπάμαι πραγματικά που αναγκάζομαι να απαντήσω λόγω της τραγωδίας σε τέτοιο ύφος, όμως πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ