back to top
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Λέρος: Οργανωμένες Κινητοποιήσεις των εργαζομένων Ορισμένου Χρόνου των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Οργανωμένες Κινητοποιήσεις των εργαζομένων Ορισμένου Χρόνου των Κλειστών Ελεγχόμενων Δομών

Σε 48ωρη απεργία προχώρησαν Πανελλαδικά οι υπάλληλοι Ορισμένου Χρόνου των κλειστών ελεγχόμενων δομών με αφορμή την μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας τους.

Το αρμόδιο υπουργείο ενώ γνωρίζει την τεράστια προσφορά αυτών των υπαλλήλων όλα αυτά τα 8 χρόνια τους επιβραβεύει με απολύσεις και αβεβαιότητα ….

Αντί να αναγνωριστεί η προσφορά αυτών των ανθρώπων που αποτέλεσαν την ραχοκοκαλιά της λειτουργίας των δομών και οι συμβάσεις τους να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου , ξαφνικά όλος αυτός ο κόσμος κινδυνεύει να βρεθεί στο έλεος της ανεργίας.

Η 12nisospress βρέθηκε κοντά στα παιδιά και κατέγραψε τα αιτήματα τους και τις αγωνίες τους .
Πρέπει να τονίσουμε ότι η Υπηρεσία Ασύλου συμπαραστάθηκε στις κινητοποιήσεις όπως και αρκετοί τοπικοί φορείς .

Στις κινητοποιήσεις επιπλέον στάθηκαν δίπλα στους εργαζόμενους Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , ο οποίος δέχτηκε τους απεργούς προκειμένου α να ακούσει , να ενημερωθεί και να κάνει ενέργειες .  Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος , ο Πρόεδρος του σωματείου Ιατρών Λέρου – Λειψών – Πάτμου και Αγαθονησίου καθώς και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Τσουκαλάς , Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λέρου και επικεφαλής της Παράταξης “ Λαϊκή Συσπείρωση Λέρου ”κ. Κυριάκος Φυλακούρης και το Μέλος της διοίκησης του  σωματίου ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων κ. Μιχάλης Ρούσσος ο οποίος είναι και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο νησί της Λέρου .

Πηγή: 12nisospress.com

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ