back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αιμοδοσία του έτους από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αιμοδοσία του έτους από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ – Ολοκληρώθηκε η δεύτερη αιμοδοσία του έτους και στέφθηκε με επιτυχία καθώς συλλέξαμε 233 μονάδες αίματος! Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπήρχαν λόγω του καύσωνα , η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

Τις θερμότερες μας ευχαριστίες θέλουμε να εκφράσουμε στο κλιμάκιο του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου ήρθαν για να εξυπηρετήσουν το νησί μας , τον ΔΟΠΑΙΣΑΠ,την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λέρου , το Σωματείο Ταξί Λέρου , τον Σύλλογο Εργαζομένων Κ.Υ. – Κ.Θ.Λ. , το ΚΟΙΣΠΕ , το Εστιατόριο Πέτρινο , το Εστιατόριο Ψαροπούλα , το πρατήριο καυσίμων ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ , τον κύριο Καλανδράνη Βρέττο (VRETTOS MARKET) , τον κύριο Γιάνναρο Γεώργιο (CAFE ΚΙΝΕΖΟΣ) , τα ζαχαροπλαστεία Θεικόν και τον κύριο Σκορδάλλη Θανάση , την κυρία Καπουλά Δήμητρα (PANINO CAFE) , τον κύριο Τάλια Ιορδάνη ( ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΦΕ) , την ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΟΡΑΚΙΑ και τον κύριο Μανισή Ιωάννη (ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ Η ΘΡΑΚΑ). Επίσης ευχαριστούμε την κυρία Πετρά Ιωάννα , τον κύριο Κανάρη Περρή και τον κύριο Στάμο Γεώργιο για την προσφορά που προσφέρουν στον Σύλλογο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Ομάδα Νέων του Συλλόγου μας (Τ.Ε.Ν.Ε.Α.Λ.) διότι χωρίς την πολύτιμη βοήθεια τους δεν θα κυλούσαν οι διαδικασίες γρηγορότερα.

Ελπίζουμε το επόμενο τριήμερο αιμοδοσίας να γίνει με καλύτερες συνθήκες, χωρίς περιορισμούς, με μεγαλύτερη συμμετοχή . Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού μας για τον Νοέμβριο .

Ευχαριστούμε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο από το χρόνο σας και προσφέρατε το πολυτιμότερο δώρο σας.

Εκ του ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΚΟΓΛΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ