back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ολοκληρώθηκε το 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ν. Αιγαίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ολοκληρώθηκε το 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ν. Αιγαίου

Ε3 47ης και 48ης Θ΄ Ένωσης Λακκί – Λέρος

Το 4ο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ν. Αιγαίου Juniors, Ε3 47ης και 48ης Εβδομάδας της Θ΄ Ένωσης, συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Λέρου «ΙΩΝΕΣ», για πρώτη φορά στη Νήσο Λέρο.

Οι αγώνες των κατηγοριών U12 και U16, για Αγόρια και Κορίτσια διεξήχθησαν το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2022.

Συμμετείχαν συνολικά 47 Αθλητές/τριες, από Ομίλους των Αθηνών, της Χαλκίδας, Ρόδου, Κω, Καλύμνου και του Α.Ο.Α. Λέρου «ΙΩΝΕΣ».

Νικητές στις κατηγορίες U12 και U16 αναδείχθηκαν:

Αγόρια U12: Καβουκλής Μ
Κορίτσια U12: Μπεκιάρη Ε
Αγόρια U16: Τσαφής Δ
Κορίτσια U16: Τζιώρα Γ

Οι αγώνες της κατηγορίας U14, για Αγόρια και Κορίτσια διεξήχθησαν το τριήμερο 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2022.

Συμμετείχαν συνολικά Αθλητές/τριες, από Ομίλους της Ρόδου, Κω, Καλύμνου και του Α.Ο.Α. Λέρου «ΙΩΝΕΣ».

Νικητές στην κατηγορία U14 αναδείχθηκαν:

Αγόρια U14:
Κορίτσια U14:

Ο Α.Ο.Α. Λέρου «ΙΩΝΕΣ» Ευχαριστεί:

Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε Ομίλους των ακριτικών νησιών της Ελλάδος να αναλαμβάνουν την οργάνωση και διεξαγωγή Εθνικών Ενωσιακών Πρωταθλημάτων Αντισφαίρισης.

Τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Κο Γεώργιο Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Κο Νίκο Νικολή, τον Έπαρχο Καλύμνου Κο Μανώλη Μουσελή και τον Πρόεδρο της Ενεργειακής ΑΕ Κο Ιωάννη Θεμέλαρο για τη απόφαση συνδιοργάνωσης του 4ο Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ν. Αιγαίου Ε3 Juniors, με τον Όμιλο των Ιώνων.

Το Δήμαρχο Λέρου Κο Μιχάλη Κόλλια και το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου Λέρου για τη συνεχή στήριξη που παρέχουν προς τον Όμιλο των Ιώνων.

Τον Κο Κυριάκο Ηλία για τη σημαντική προσφορά του στο αθλητικό γίγνεσθαι της Λέρου, που αφορά στην κατασκευή και διάθεση προς χρήση ενός νέου ιδιωτικού γηπέδου αντισφαίρισης.

Τους χορηγούς του Ομίλου που με την ανιδιοτελή προσφορά τους, βοηθούν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που τίθενται κατ’ έτος από το Διοικητικό Συμβούλιο των Ιώνων.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ