back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη συναυλία του Κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών στο Κινηματοθέατρο Λακκίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η μεγάλη συναυλία του Κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών στο Κινηματοθέατρο Λακκίου

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (25 Μαΐου 2016), το τριήμερο πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο «Δικαίωμα στη Μουσική», με τη μεγάλη συναυλία του Κουιντέτου Ξύλινων Πνευστών.

Τις πρώτες δυο ημέρες πραγματοποιήθηκε σεμινάριο στα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου μας, καθώς και σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για τους μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας.

Στη χθεσινή συναυλία, το “παρών” έδωσαν ο δήμαρχος Λέρου, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Μπίλλης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Μεραμπελιώτης, η αντιπρόεδρος κα Κοκκίνη και πλήθος κόσμου.

Επρόκειτο για μια πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία, που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όλους τους παρευρισκομένους.

Ο Δήμαρχος Λέρου, θα ήθελε να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί παράλληλα τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας, για την υπέροχη μουσική βραδιά που μας χάρισαν, καθώς και τον επικεφαλής της Φιλαρμονικής μας κ. Χρυσούλη Γιώργο καθώς και τον επίτιμο κ. Κλειδωνιάρη, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Η δημοτική αρχή, θα συνεχίσει να είναι κοντά στον απλό πολίτη, αποδεικνύοντας με αντίστοιχες δράσεις πως δικαίωμα στον πολιτισμό και στη ψυχαγωγία δεν έχουν οι προνομιούχοι, αλλά όλος ο κόσμος.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ