back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Οι OTHERVIEW στο COSMOPOLITAN CLUB στα Άλιντα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Οι OTHERVIEW στο COSMOPOLITAN CLUB στα Άλιντα

Την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 στις 22.30, το  αγαπημένο μουσικό συγκρότημα “OTHERVIEW” και ο Νίκος Γκάνος, θα ανεβάσουν τους παλμούς της Λέρου, για μια μοναδική live εμφάνιση με Αυγουστιάτικη διάθεση, ανανεωμένοι, με το νέο μέλος των Otherview στην μουσική τους οικογένεια, την τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού.

Ο Βασίλης, ο Δημήτρης και φυσικά η εκρηκτική Έλενα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την φωνή και την εμφάνισή της στο Just The Two of US, θα ξεσηκώσουν το κοινό της Λέρου με τη ζωντανή εμφάνισή τους, στο CLUB COSMOPOLITAN στα Άλιντα, σε μια βραδιά απόλυτης μουσικής έκρηξης!

Το show των OtherView αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά και όργανα. Κάνε με… RunAway… See you again… People(Feel the Love)… I’m the one… La La La… La Luna… O Γύρος του Κόσμου… What you Want και πολλές άλλες επιτυχίες από τους Otherview αυτή την Κυριακή στο CLUB COSMOPOLITAN!

otherview-lero

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ