back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ο Γιώργος Παυλής επιμένει στις αιτιάσεις του σχετικά με τον τίτλο «πρεσβευτής της Λέρου»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ο Γιώργος Παυλής επιμένει στις αιτιάσεις του σχετικά με τον τίτλο «πρεσβευτής της Λέρου»

Απαντητική επιστολή εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παυλής για το θέμα του «πρεσβευτή της Λέρου» στην Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παυλής επιμένει στις αιτιάσεις του σχετικά με την απόδοση του τίτλου «πρεσβευτής της Λέρου» από τον πρώην Δήμαρχο κ. Κωττάκη, ενώ αναφέρει ότι η υπόθεση έχει φτάσει στους δικηγόρους του στην Αθήνα και στην Αυστραλία, καθώς και ότι μετά την παρουσίαση στοιχείων θα έχει την απαίτηση να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην διάθεση του, προκειμένου να μάθουν όλοι οι κάτοικοι της Λέρου την αλήθεια και να γραφτούν στα επίσημα πρακτικά του Δήμου Λέρου.

Ακόμη ο κ. Παυλής επιτίθεται στους κ.κ. Κόλια και Κωττάκη, αναφέροντας ότι προσπαθούν να διασύρουν και να σπιλώσουν την κοινωνική και πολιτική εικόνα και αξιοπιστία του, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «οι δυο Δήμαρχοι και ο Λεριακός Σύλλογος Σίδνεϊ έχουν φοβηθεί πως θα πάρω την καρέκλα».

Ολοκληρη η επιστολή Παυλή έχει ως εξής:

“ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ”

Από την στιγμή που ανακοίνωσα ως Γιώργος Παυλής για υποψήφιος Δήμαρχος της Λέρου για της Δημοτικές εκλογές του Μάϊο 2019, ξαφνικά ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Κοττάκης, το Lerian Association of Sydney and NSW και ο Tony Salvartzis η Salvatyzis (ο ίδιος ακόμα δεν ξέρει το επώνυμο του στης δυο επιστολές που δημοσιευτήκανε) έχουν φρενιάσει για τον τιμητικό τίτλο Πρεσβευτής της Λερου στην Αυστραλία μετά από 14 χρόνια. 

Η επιστολή που έγγραψε ο πρώην Δήμαρχος κ. Κοττάκης στο Leros News στης 22 Φεβρουάριου 2018 και που διαβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στης 25 Φεβρουάριου 2018 με Α.Π. του Δήμου 900/21-2-2018, αφορούσε τον τιμητικό τίτλο του «Πρεσβευτή της Λέρου στην Αυστραλία» που μου είχε εγγράφως αποδώσει από τον Ιούλιο του 2004. Φαίνεται πως τότε ήμουν πολύ καλός και εξυπηρετούσε τον Δήμαρχο κ. Κοττάκη να με αποκαλεί «Πρεσβευτή» και «Ειδικό Σύμβουλό» του. Έδωσα εξαιρετικές ιδέες σε αναπτυξιακά έργα στον Δήμαρχο κ. Κοττάκη και τον βοήθησα σε πολλούς άλλους τομείς τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά. Συνεχών ήμουν διπλά του σε δυο Δημοτικές εκλογές, το 2006 ως απλός πολίτης που τον βοήθησα και το 2010 που ήμουν Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παρατάξει του. 

Είναι απίστευτο πως οι δυο Δήμαρχοι και το Λεριακό Σύλλογο του Σύδνεϋ έχουν φοβηθεί πως θα πάρω την καρέκλα του Δήμου. Μετά από τόσες συνεντεύξεις εκατοντάδες φορές στην τηλεόραση, σε εφημερίδες, δημόσιες εκδηλώσεις, φυλλάδια, και άλλα ΜΜΕ ξέχασαν το παρελθόν σαν να μην υπήρχε ο Γιώργος Παυλής με τον τιμητικό τίτλο «Πρεσβευτής της Λερου στην Αυστραλία». Ακόμα και οι πέτρες της Λερου ξέρουν ποιός είναι ο Γιώργος Παυλής. 

Παρά να δείξουν έναν σεβασμό οι κύριοι, προσπαθούν να διασύρουν και να σπιλώσουν την κοινωνική και πολιτική εικόνα και την αξιοπιστία μου μετά από τόσα που έχω προσφέρει στην Λέρο και στην Αυστραλία. Δύστυχος, γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλο πολιτικό θέμα και δυσφήμιση, η υπόθεση έχει φτάσει στους δικηγόρος στην Αθήνα και στην Αυστραλία. 

Σύντομα θα παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία σε γραφτά με σφραγίδες της Ελληνικής Δημοκρατίας, άρθρα σε εφημερίδες, συνεντεύξεις στην τηλεόραση και στοιχεία από πρακτικά του Δήμου με αριθμούς πρωτόκολλου. Και τότε θα έχω την απαίτηση να γίνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην διάθεση μου προκειμένου να μάθουν όλοι οι Λεριοί την αλήθεια και να γραφτούν στα επίσημα πρακτικά του Δήμου Λέρου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Νήσων Αιγαίου στην N.N.O.
Πρεσβευτής της Λέρου στην Αυστραλία
Ομογενής Επιχειρηματίας στην Αυστραλία
Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Λέρου
Αυστραλία 26/2/2018

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ