back to top
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ο εορτασμός των Αγίων Αναργύρων στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Αναργύρων, στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Νοσοκομείου της Λέρου.

Την Τρίτη 31/10/2017 και ώρα 17:30, παραμονή της εορτής, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Παϊσίου, συμπαραστατουμένου υπό των ιερέων πρωτ.Νικοδήμου Φωκά, αρχιερατικού επιτρόπου Λέρου, π.Χαρίτωνος Μιχαήλ, και του εφημερίου του Ιερού Ναϋδρίου πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ.

Το πρωί της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβ. Μητροπολίτου μας, συμπαραστατουμένου υπό του πατρός Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ, παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχ. Κόλια, της Διοικήτριας του Κ.Θ.Λέρου κας Λήδας Σαρίκα, της δντριας, των εκπαιδευτικών και σπουδαστών του ΔΙΕΚ Νοσηλευτικής, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, καθώς και πολλών ασθενών και πολιτών που τίμησαν την μνήμη των Αγίων Αναργύρων.

Μετά την Θεία Λειτουργία τελέσθηκε Αγιασμός, και κατόπιν ο Μητροπολίτης μετά του ιερέως, του δημάρχου και της διοικήτριας, επισκέφθηκε τις κλινικές του νοσοκομείου και ευχήθηκε στους ασθενείς, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό «καλό μήνα» και η χάρις των Αγίων να φρουρεί πάντας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ