back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Νέος προπονητής για τον Πανιώνιο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Νέος προπονητής για τον Πανιώνιο

Τις τελευταίες ημέρες το μπάσκετ έχει ‘την τιμητική του’ και μόνο ευχάριστες ειδήσεις φέρνει..

Μέσα σε αυτό το ελπιδοφόρο κλίμα οι ακαδημίες του νησιού μας ενισχύονται, στελεχώνοντας το προπονητικό επιτελείο τους με τον Σπύρο Παντελιάδη, έναν εξαιρετικό καλαθοσφαιριστή και αξιόλογο προπονητή ο οποίος με την εμπειρία του και το ήθος του θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανιωνίου Λέρου να ενδυναμώσει την προαγωγή του αθλήματος στο νησί. Με μοναδικό γνώμονα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το άθλημα που αγαπάμε. Για όσους δεν γνωρίζουν τον Σπύρο Παντελιάδη αρκεί να αναφέρουμε την 20ετή του καριέρα ως point guard. 14 χρόνια στην Α1 εθνική κατηγορία (Μαρούσι, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, Κολοσσός Ρόδου), 2 χρονιες εξωτερικό (Opel Skylinners και Huelva), κατάκτηση χρυσού μεταλλίου με την Εθνική Παίδων το 1993, πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος με την ΑΕΚ το 2002 κ 2001 αντίστοιχα.
Ως προπονητής είχε εξίσου σημαντικές στιγμές ως assistant coach στην Εθνική Ομάδα U16, χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα 2016 και 6η θέση τα έτη 2017 και 2018.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πλέον θα ανήκει στην οικογένεια του Πανιωνίου Λέρου και ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή τύχη στο έργο του. Ελπίζουμε οι εμπειρίες, τα μέρη και οι άνθρωποι που έχει γνωρίσει να δώσουν κίνητρο στα παιδιά και ο ίδιος να εμπνεύσει τους νέους και τις νέες του νησιού μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ