back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Νέος πρόεδρος του υπεροργανισμού ΔΟΠΑΙΣΑΠ ο Βασίλης Μεραμπελιώτης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Νέος πρόεδρος του υπεροργανισμού ΔΟΠΑΙΣΑΠ ο Βασίλης Μεραμπελιώτης

Ορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού, με πρόεδρο τον Βασίλη Μεραμπελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (21/9/2014) ο Πρόεδρος κ. Νεκτάριος Μπίλλης ανακοίνωσε στο Σώμα το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο, «Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Οργανισμού Παιδικών Σταθμών- Αθλητισμού- Πολιτισμού Λέρου» και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Δήμαρχο ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα, και κατέθεσε συνολικά τη πρότασή του. 

Ομοίως ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, πρότεινε τους εκπροσώπους που αναλογούν στην μειοψηφία.

Ο Πρόεδρος στη συνέχεια απηύθυνε το λόγο στους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους για να τοποθετηθούν επί του θέματος και να διατυπώσουν τυχόν ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Κατόπιν το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου για τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδικών Σταθμών-Αθλητισμού-Πολιτισμού Λέρου ως εξής:

  • Πρόεδρος: Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος.
  • Αντιπρόεδρος: Η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κοκκίνη Φωτεινή με αναπληρωματικό της τον ομοίως Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Καρπαθάκη Νικόλαο.
  • Μέλη: Η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Παπαφώτη Μαρία με αναπληρωματικό τον ομοίως Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μαχαίρα Νικήτα-Παναγιώτη.
  • Ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Ζουμπούλης Γεώργιος με αναπληρωματικό τον ομοίως Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μπαλαμπάνη Ευάγγελο.
  • Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Ζαχαρίου Δημήτριος με αναπληρωματικό τον ομοίως Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας τον κ. Μαυρουδή Αντώνιο Μιχαήλ.
  • Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Ασβεστάς Ευάγγελος με αναπληρωματικό τον ομοίως Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας κ. Κουμπάρο Παναγιώτη.
  • Η κ. Καλανδράνη Ζαφειρούλα με αναπληρωματικό της τον κ. Βογιατζή Γεώργιο.
  • Ο κ. Σαρρής Νικόλαος με αναπληρωματικό του την κ. Ασβεστά Αικατερίνη.
  • Ο κ. Τσάτσος Μιχαήλ με αναπληρωματικό του την κ. Γιαννουκά-Κουμπάρου Θεοφανία.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ