back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λέρος: Νέο διαδικτυακό Portal leros-way.com: Η Απόλυτη Ψηφιακή Πύλη για να Εξερευνήσετε και να ζήσετε στο Νησί της Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Νέο διαδικτυακό Portal leros-way.com: Η Απόλυτη Ψηφιακή Πύλη για να Εξερευνήσετε και να ζήσετε στο Νησί της Λέρου

Ένα νέα διαδικτυακό Portal για τη Λέρο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του νησιού να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για την καθημερινότητα στη Λέρο, όσο και για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα εμπορικά καταστήματα, την κουλτούρα καθώς και έγκυρες τουριστικές πληροφορίες.

Το www.the-leros-way.com είναι η Απόλυτη Ψηφιακή Πύλη για να Εξερευνήσετε και Ζήσετε το Νησί της Λέρου – .

Σχεδιάστηκε για να αναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες και οι ντόπιοι αλληλεπιδρούν με το νησί.

Αυτός ο καινοτόμος ψηφιακός πόρος, που εισήχθη πριν λίγες ημέρες, υπερβαίνει τον παραδοσιακό ταξιδιωτικό οδηγό ή την πύλη πληροφοριών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πύλη που ξεκλειδώνει ατελείωτες δυνατότητες για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη Λέρο.

Σχεδιασμένο για να παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για το νησί σε μια κεντρική τοποθεσία, ο Τρόπος της Λέρου επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύψουν τον πραγματικό γοητεία της Λέρου από οπουδήποτε στον κόσμο ή να επωφεληθούν από την παραμονή τους στο νησί.

Δημιουργήθηκε από τη Μαριέττα Κάστη, μια ντόπια Λεριανή και ιδιοκτήτρια ενός αγαπημένου οικογενειακού εστιατορίου, και τη Σίρα Χάλπεριν, συγγραφέας των επιτυχημένων Οδηγών Ταξιδιού για παιδιά, επιχειρηματίας και λάτρης της Λέρου. Μαζί ονειρεύτηκαν να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό για τη Λέρο, για να την κάνουν να λάμψει πιο φωτεινά από ποτέ και να επιτρέψουν φιλική πρόσβαση σε ό,τι το νησί έχει να προσφέρει.

Ανακαλύψτε τη Λέρο:

Βυθιστείτε στην πλούσια ιστορία, τον πολιτισμό και την καθημερινή ζωή του νησιού. Εξερευνήστε τα κορυφαία αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων μουσείων, μονοπατιών πεζοπορίας και ευκαιριών για ιστιοπλοΐα.

Βουτήξτε σε επιλεγμένα βιβλία και οπτικό περιεχόμενο για τη Λέρο.

Βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με το νησί.

Ζήστε τη Λέρο:

Ενημερωθείτε με έναν ολοκληρωμένο ημερολόγιο εκδηλώσεων.

Βρείτε εύκολα τοπικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες.

Χρησιμοποιήστε τον πίνακα ανακοινώσεων για αγοραπωλησίες, ενοικιάσεις και ευκαιρίες εργασίας.

Αποκτήστε πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες σχετικά με μεταφορές, υπηρεσίες υγείας και πολλά άλλα.

Συνδεθείτε με τη Λέρο:

Λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγγραφείτε σε εξατομικευμένες ομάδες στο Facebook για ταξιδιώτες, επισκέπτες και κατοίκους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις, ανατροφοδότηση ή ιδέες.

Εκτιμούμε τη συμβολή σας!

Ζήστε τα θαύματα της Λέρου με ένα κλικ.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας με τον Τρόπο της Λέρου σήμερα, επισκεπτόμενοι το www.the-leros-way.com. Ας κάνουμε μαζί τη Λέρο να λάμψει πιο φωτεινά από ποτέ!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ