back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μήνυμα του ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μήνυμα του ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με το συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ»

Με την ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο


Αγαπητοί μου συμπατριώτες & συμπατριώτισσες, στις 18 Μαΐου θα κληθούμε να εκλέξουμε το νέο μας δημοτικό συμβούλιο. Πήρα την απόφαση να συμμετέχω σ’ αυτή την διαδικασία, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην πρωτοφανή, για τα τοπικά δεδομένα, απραξία της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. 

Είναι γνωστή σε πολλούς η διαδρομή μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ στη Λέρο, αναγκάστηκα για οικονομικούς λόγους, από πολύ μικρός να ξενιτευτώ στην Αυστραλία, έχοντας στην καρδιά μου την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα με βοηθήσει ο Θεός να έρθω πάλι.

Σαράντα χρόνια δύσκολα εκεί, ώσπου το 1999 ήρθα και εγκαταστάθηκα πλέον μόνιμα στη Λέρο. Το όνειρο και η ελπίδα του γυρισμού πραγματοποιήθηκαν.

Έχοντας ζήσει εκεί όμως, μαθαίνοντας κάποια πράγματα και αφομοιώνοντας την νοοτροπία των άλλων, θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω, όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου, μέσα από τον συνδυασμό του Μιχάλη Κοντραφούρη «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ», προσδοκώντας να αλλάξει αυτή η άσχημη εικόνα για το νησί μας.

Οι γραμματικές μου γνώσεις δεν είναι πολλές, μπορώ όμως αφού είμαι άνθρωπος της τέχνης των κατασκευών να βοηθήσω σε πολλά ζητήματα.

Ζητώ λοιπόν την ψήφο σας προκειμένου να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που θα γίνει.


Με τιμή,

ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΡΟ»

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ