Πανηγυρική Δοξολογία προς τιμήν του Αγίου Νικολάου – Προστάτη των Ναυτικών – Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε σήμερα η πανηγυρική δοξολογία για τη μνήμη του Αγίου Νικολάου, Προστάτη του Πολεμικού και Εμπορικού Ναυτικού καθώς και όλων των ανθρώπων της θάλασσας.
Της ιεράς ακολουθίας χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, πλαισιωμένος από τον ιερό κλήρο του νησιού και τους ιεροψάλτες, αποδίδοντας με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια τους ύμνους της εορτής.
Πλήθος πιστών τίμησε με την παρουσία του τον Άγιο, συμμετέχοντας προσευχόμενα στη σημαντική αυτή ημέρα για τη ναυτική μας παράδοση.
Ιδιαίτερη δέηση πραγματοποιήθηκε υπέρ των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, του Λιμενικού Σώματος, του Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και όλων των ναυτικών που υπηρετούν, εργάζονται ή ταξιδεύουν στους ωκεανούς του κόσμου, διαφυλάσσοντας την ασφάλεια, την τιμή και τη ναυτική ισχύ της πατρίδας μας.
Στο μήνυμά μου, ως Επικεφαλής του συνδυασμού «Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους», θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου:
Χρόνια πολλά στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Εμπορικό Ναυτικό, στους ναυτικούς μας, στους λιμενικούς μας και σε όλους τους εορτάζοντες.
Ο Άγιος Νικόλαος να χαρίζει υγεία, δύναμη και ασφάλεια σε κάθε ναυτικό και στην οικογένειά του, και να προστατεύει το νησί μας και τη χώρα μας.
Μιχάλης Κόλιας
Επικεφαλής του συνδυασμού
«Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους»

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί