back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μικρή… Δεντροφύτευση από τις ομάδες Helmepa Junior του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μικρή… Δεντροφύτευση από τις ομάδες Helmepa Junior του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!


Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 οι ομάδες Helmepa Junior του σχολείου μας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που κάθε χρόνο επιτελούν, με πολύ κέφι και όρεξη φύτεψαν στην περιοχή του φράγματος στο Παρθένι 30 δενδρύλλια πεύκων.

Την δραστηριότητα των παιδιών πλαισίωσαν αρκετοί γονείς και φίλοι, υποστηρικτές και συμμέτοχοι όλοι, σ΄αυτήν την …Πράσινη γιορτή.

Οι μαθητές μας στα πλαίσια της Περιβαλλοντικής Αγωγής του Σχολείου μας και υιοθετώντας τις αρχές της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος www.helmepajunior.gr, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην προσπάθεια αυτή- όπως και στις άλλες μας δράσεις- για μια περιβαλλοντικά ενήμερη, υπεύθυνη και ενεργή στάση ζωής!

Ευχαριστούμε θερμά σ’ αυτή μας την δράση, το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου , για την πολύτιμη προσφορά του στην εξασφάλιση των αναγκαίων , το κατάστημα «Κηπόραμα» στην Καμάρα και τον κο Βασίλη Ελένη, για την δωρεά των 30 πεύκων και φυσικά τους γονείς για την ηθική και έμπρακτη στήριξή τους!

Ευχόμαστε και ελπίζουμε η προσπάθεια των παιδιών μας , όπως και όλες οι ανάλογες δράσεις που γίνονται στο νησί μας, αφενός να έχουν πολλούς συνεχιστές, και αφετέρου να αφοπλίσουν μελλοντικούς επίδοξους καταστροφείς του Πράσινου!

«Όλα είναι θέμα Παιδείας»

Οι υπεύθυνοι εκπ/κοί
των ομάδων δράσεως
Helmepa Junior
Διαμαντάρας Γιάννης
Λιάπη Χριστοδούλη

Μικρή Δεντροφύτευση

Μικρή Δεντροφύτευση

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ