back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μετατίθεται η ημερομηνία διεξαγωγής της Πανελλήνιας συνάντησης Ομίλων φουσκωτών σκαφών για τον Αύγουστο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μετατίθεται η ημερομηνία διεξαγωγής της Πανελλήνιας συνάντησης Ομίλων φουσκωτών σκαφών για τον Αύγουστο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αγαπητοί φίλοι συνεχίζουμε με ενημερωτικά δελτία που σκοπό έχουν να σας ενημερώνουν γύρω από την Πανελλήνια συνάντηση παρέχοντας σας πληροφορίες διάφορες.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μεταφέρουμε στις 21-23 Αυγούστου 2015 την 10η Πανελλήνια αλλά και την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος ταχυπλόων σκαφών VIPER RIBS .

Η ημερομηνία ορίστηκε μετά από συνεννόηση με την εταιρία BLUE STAR ώστε όλοι να μπορέσετε να μεταφέρετε τα εισιτήρια σας χωρίς κάτι να χαθεί.

Οι ημερομηνίες που μπορείτε να τα μεταφέρετε είναι από Σαβ 15/8 έως 3/9 2015 και η μεταφορά στις ημερομηνίες αυτές των εισιτήριων πρέπει να γίνει άμεσα σε συνεννόηση με το πρακτορείο στην Λέρο.

Αγαπητοί φίλοι η ενημέρωση αυτή είναι κάτι πολύ δυσάρεστο τόσο για τον Όμιλο μας αλλά ακόμα περισσότερο για το νησί μας.

Σε μια παρά πολύ δύσκολη εποχή υπερβάλαμε τον εαυτό μας ώστε να κάνουμε ότι ήταν δυνατό για την καλύτερη φιλοξενία των φίλων μας και την ποιότητα της διοργάνωσης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα αλλάξει κάτι άλλο και θα σας υποδεχτούμε στο νησί μας τον Αύγουστο.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας ευχαριστούμε…


ΛΕΡΟΣ 29/6/2015

με τιμή

Για τον ΛΕΡ.Ο.Σ.

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 10Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ