back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μεγάλη επιτυχία για τον Κοι.Σ.Π.Ε – Έλαβε τιμητική διάκριση στον τομέα των υπηρεσιών υγείας για το 2014!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μεγάλη επιτυχία για τον Κοι.Σ.Π.Ε - Έλαβε τιμητική διάκριση στον τομέα των υπηρεσιών υγείας για το 2014!

Στο πλαίσιο του 2ου Συνεδρίου για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα «Επιχειρώντας αλλιώς», ο ΚοιΣΠΕ Το.Ψ.Υ. Δωδεκανήσου επιλέχθηκε ως η κοινωνική επιχείρηση που ξεχώρισε για τη δράση και το όραμα της στον τομέα των υπηρεσιών υγείας για τη χρονιά 2014, και του απονεμήθηκε το βραβείο «Health & Social Care Social Enterprise 2014» με χορηγό την ΒΙΑΝΕΞ. Το βραβείο φιλοτέχνησε η Αγγέλικα Κοροβέση.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2014 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με απόλυτη επιτυχία και υψηλή προσέλευση κοινού.

Το Συνέδριο που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, και την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνδιοργανώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο (British Council Greece), την Α.Σ. ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ (στην οποία συμπράττουν η ΕΛΕΠΑΠ, η ΠΟΣΓΚΑμεΑ, η MENTORING ΑΕ και το ΕΒΕΑ), την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ένταξης «Αμφιτρίτη Κοιν.Σ.Επ.», το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, και το Enterprise Europe Network.

Η συγκεκριμένη βράβευση του Κοινωνικού Συνεταιρισμού, είναι ένα ακόμα στοιχείο επιβεβαίωσης της συνεπούς πορείας 12 χρόνων, στην υπεράσπιση, την ανάπτυξη και την κατοχύρωση στην ελληνική κοινωνία του θεσμού της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της ανταποδοτικότητας.

Το βραβείο τιμά τους εργαζόμενους όλων των κατηγοριών του ΚοιΣΠΕ και τους γεμίζει με κουράγιο, αισιοδοξία και όνειρα για τη συνέχιση μιας πορείας δημιουργίας στην κατεύθυνση άμβλυνσης του κοινωνικού αποκλεισμού και των κοινωνικών διακρίσεων.

Μια τιμητική διάκριση που φέρει στο προσκήνιο τον ΚοιΣΠΕ και το νησί της Λέρου με ένα θετικό μήνυμα και μια αισιόδοξη προοπτική.

koispe brabeysi

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ