back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία η χθεσινή πρεμιέρα του έργου “ΤΡΩΑΔΕΣ” της Θεατρικής Ομάδας Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με μεγάλη επιτυχία η χθεσινή πρεμιέρα του έργου "ΤΡΩΑΔΕΣ" της Θεατρικής Ομάδας Λέρου!

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό από τον κόσμο η χθεσινή πρεμιέρα της Θεατρικής Ομάδας Λέρου!

Στο κατάμεστο και ατμοσφαιρικό θεατράκι της Παναγίας του Κάστρου Λέρου πραγματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα του έργου «Τρωάδες» του Ευριπίδη  Η Θεατρική ομάδα Λέρου παρουσίασε για πρώτη φορά, μετά από 27 χρόνια ζωής και δράσης, αρχαία τραγωδία. Η αποδοχή και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού σε ηθοποιούς και συντελεστές απέδειξε ότι όλοι θέλουμε να παρακολουθούμε ωραία θεάματα. Όλοι κύλησαν αρμονικά και συγχρονισμένα. Η θεατρική ομάδα Λέρου μας προσέφερε μια παράσταση που ενεργοποίησε όλες τις αισθήσεις μας. Ο λόγος του Ευριπίδη ακούστηκε για πρώτη φορά στο θεατράκι του Κάστρου της Λέρου.

Απομένουν δύο ακόμα παραστάσεις, αφού όπως μας ενημέρωσαν από την ομάδα δεν θα υπάρχουν επαναλήψεις του έργου, απόψε Σάββατο 27/8 και αύριο Κυριακή 28/8 στις 9:15 το βράδυ.

Μην τις χάσετε!

ΤΡΩΑΔΕΣ  Ευριπίδη

Μετάφραση: Ολυμπία Καράγιωργα

Σκηνοθεσία: Λευτέρης Διαμαντάρας

Μουσική: Τάκης Φαραζής

Κίνηση: Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Παίζουν: Βίκυ Θεοτοκάτου, Τάσος Νταλλαρής, Χριστίνα Τσιπλίδη, Καλοτίνα Κορφιά, Γιώργος Κόλλιας, Ρία Καστή, Νίκη Ξένου, Έλενα Πεντζική, Κατερίνα Πυροβολικού, Φρόσω Τζανουδάκη, Ανθή Χατζητσολίδη, Γιώργος Δράκος, Γιώργος Πολυζόπουλος, Σπύρος Μπήτρος. 

Φωτογραφίες: Νίκος Βασιλικός-Μάριος Χαρινός

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ