back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία η εκδήλωση εορτασμού του Αγ. Ισιδώρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία η εκδήλωση εορτασμού του Αγ. Ισιδώρου

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 μετά το πέρας του εσπερινού που τελέσθηκε στην εκκλησία του Αγ. Ισιδώρου, ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία  με το ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑ.Π Λέρου, διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια με μεγάλη επιτυχία το πανηγύρι του Αγ. Ισιδώρου στην πλατεία της εκκλησίας.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Λέρου Μιχαήλ Κόλιας, ευχαρίστησε όλους εκείνους  που εργάστηκαν εκείνη την ημέρα , καθώς επίσης και  τον κόσμο που μας τίμησε και  μας τιμά  με την παρουσία του.

Στην εκδήλωση εκτός από τις τοπικές αρχές παρευρέθηκε και η διεθνής  λεριά αθλήτρια καλαθοσφαίρισης  Άρτεμις Σπανού στην  οποία αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το διακεκριμένο έργο της εντός και εκτός συνόρων.

Ο Δήμος Λέρου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας , σας εύχεται καλό καλοκαίρι και ελπίζει να σας έχουμε  συνοδοιπόρους στα επόμενα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

Το κλείσιμο της εκδήλωσης έγινε  με την ορχήστρα του Ν. Κουτούζου να παίζει το τραγούδι «το τζιβαέρι» αφιερωμένο σε όλους τους συνδημότες και συντοπίτες που ζουν μακριά από το νησί μας.   

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ