• ΛΕΡΟΣ: Με αστυνομικούς από τη Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε το Α.Τ. Λέρου

    ΛΕΡΟΣ: Με αστυνομικούς από τη Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ενισχύθηκε το Α.Τ. Λέρου

    Αναγνώσεις: 129

Από τις 8/9/2015, 38 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη εκ των οποίων 27 από την Δ/νση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ενίσχυσαν το Α.Τ.ΛΕΡΟΥ, ΧΙΟΥ και ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιο οργανωμένα οι μεταναστευτικές ροές. 

Ειδικότερα στη Λέρο , η συνεργασία μας τόσο με το Α.Τ. ΛΕΡΟΥ όσο και με τη Δημοτική Αρχή της Λέρου ήταν άψογη και με απτά αποτελέσματα. Οι ταυτοποιήσεις και οι αποχωρήσεις των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων από τη Λέρο δρομολογήθηκαν σε ικανοποιητικό επίπεδο. 

Αντιμετωπίσαμε δύσκολες καταστάσεις (οικογενειακές τραγωδίες, ναυάγια, επικοινωνιακές δυσκολίες με πρόσφυγες) με επιτυχία ως εθελοντές.

Το χαμόγελο και η αποδοχή των κατοίκων της Λέρου αποτέλεσε για εμάς την καλύτερη επιβράβευση.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία τόσο τον κ. Δ/τή του Α.Τ. ΛΕΡΟΥ Υ/Α Παπατζίκη Παντελεήμων όσο και όλους τους συναδέλφους  αστυνομικούς. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια Μιχάλη για τη συμβολή του και όλη τη Δημοτική Αρχή.

Ευελπιστούμε ότι όποιο πρόβλημα κι αν ανακύπτει θα επιλύεται άμεσα σε συνεργασία με όλες τις αρχές. 


Μετά τιμής,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΧΑΣΕΚΙΔΗΣ

 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ 

{widget:social-share-button}