25-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 09:16, στις 25-08-2019

Λέρος: Ξεκίνησε η λειτουργία της Πύλης Εισόδου - Εξόδου στην Αγ. Μαρίνα

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 851 φορές

Ο Δήμαρχος Λέρου, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 1559/τ.Β/8.05.2019 για τη είσοδο - έξοδο ατόμων από το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας, ευχόμενος κάθε επιτυχία σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού μας, τονίζοντας παράλληλα ότι όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή αναφορικά με την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία των επισκεπτών που θα επιλέξουν το νησί μας για διακοπές.

Στην απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αναφέρονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Έχοντας υπόψη κλπ:

Άρθρο 1

1. Επιτρέπεται προσωρινά και για χρονικό διάστημα από την έναρξη ισχύος της παρούσας απόφασης έως 31 Οκτωβρίου 2019 και για τις ώρες από 05:00 έως 23:00, η είσοδος προσώπων στο ελληνικό έδαφος και η έξοδος από αυτό, από τους λιμένες Καλύμνου, Πέτρας Λέσβου, Αγίας Μαρίνας Λέρου, Καρλοβασίου Σάμου και από τους αερολιμένες Χίου και Καρπάθου.

2. Ο σχετικός διαβατηριακός έλεγχος ενεργείται με μέριμνα και ευθύνη του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων για τον λιμένα Καλύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής Λέσβου για τον λιμένα Πέτρας Λέσβου, του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου για τον λιμένα Αγίας Μαρίνας Λέρου, του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου για τον λιμένα Καρλοβασίου Σάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου για τον αερολιμένα της Χίου και του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου για τον αερολιμένα Καρπάθου.

3. Ο σχετικός τελωνειακός έλεγχος ενεργείται με μέριμνα του Τελωνείου Καλύμνου για τον λιμένα Καλύμνου, του Τελωνείου Μυτιλήνης για τον λιμένα Πέτρας Λέσβου, του Τελωνείου Λέρου για τον λιμένα Αγίας Μαρίνας Λέρου, του Τελωνείου Σάμου για τον λιμένα Καρλοβασίου Σάμου, του Τελωνείου Χίου για τον αερολιμένα της Χίου και του Τελωνείου Καρπάθου για τον αερολιμένα Καρπάθου.

Άρθρο 2

Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Οι Υπουργοί

Προστασίας του Πολίτη

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

ΦΩΤΙΟΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ

Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ

Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ

Υφυπουργός Οικονομικών

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook