back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΑΕΛ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΑΕΛ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ξεκινάμε από σήμερα τις εγγραφές μας για όλα τα τμήματα του συλλόγου μας!

Πρόθεση μας φέτος, σε συνεργασία με τα παιδιά και τους γονείς,όλα τα τμήματα να έχουν την δυνατότητα είτε να συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με αλλά νησιά στην ηλικία τους,ή για τα πιο μικρά να συμμετέχουμε σε διάφορα τουρνουά που θα γίνονται κατά καιρούς!! 

Ξεκινάμε φέτος με ένα γκρουπ που ενώ τελειώνει στην ηλικία τους κάποια δυνατότητα συμμετοχής σε πρωτάθλημα υποδομών εμείς θα τους κρατήσουμε στο γήπεδο!

1》 Αυτό θα είναι το Κ18 γκρουπ (ηλικίας 2001-2002) που θα κάνουν κυρίως προπονήσεις με τους Κ16 αλλά θα συμμετέχουν κάποιοι κ στις προπονήσεις του αντρικου,όπου οι καλύτεροι θα συμμετέχουν κανονικά ανάλογα με τις δυνατότητες τους με το αντρικό σε αποστολές και αγώνες!!!

2》επόμενο γκρουπ είναι το Κ16 (ηλικίας 2003-2004) όπου μαζί με το Κ14 (ηλικίας 2005-2006) θα κάνουν προπονήσεις κ σκοπός μας είναι να συμμετέχουμε και στο πρωτάθλημα για τις συγκεκριμένες ηλικίες όπου τα νέα παιδιά του νησιού μας θα παίζουν για το νησί μας και την ομάδα μας με τα σωματεία απ’τα γύρω νησιά!! 

3》συνεχίζουμε με το γκρουπ Κ12 (ηλικίας 2007-2008) όπου μαζί με το Κ10 (ηλικίας 2009-2010) θα κάνουν μαζί προπονήσεις κ φέτος για πρώτη φορά θα επιχειρήσουμε να συμμετέχουμε σε πρωτάθλημα και με τις συγκεκριμένες ηλικίες!!!

4》τέλος έχουμε το γκρουπ Κ8 (ηλικίας 2011-2012) που μαζί με τα μικρότερα μας τα Κ6 (ηλικίας 2013-2014) θα κάνουν μαζί προπονήσεις και κατά καιρούς θα συμμετέχουμε σε διάφορα τουρνουά που θα μας καλούν σε γύρω νησιά,και σε συνεργασία με τους γονείς γιατί είναι δύσκολο κομμάτι,θα προσπαθούμε να δίνουμε από μικρή ηλικία την δυνατότητα να γνωρίσουν τους αγώνες (έστω και σε στυλ διασκέδασης αρχικά)!!

5》Δεν θα παραλείπαμε και ένα κομμάτι που το αρχίσαμε δοκιμαστικά πέρυσι και φέτος σκοπεύουμε να γίνουμε καλύτεροι…το γυναικείο γκρουπ!!κορίτσια κάθε ηλικίας μπορούν να γραφτούν και ανάλογα την συμμετοχή ή θα υπάρχει ξεχωριστό γκρουπ ή θα προσαρμόζουμε ανάλογα με την ηλικία της κάθε κοπέλας την προπόνηση της με κάποιο γκρουπ από τα Κ!!!

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ!!ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6983438236 (ΤΣΑΤΣΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ) Η ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ INBOX!!!

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ