back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Κρούσματα κλοπών σε Mini Market από παράνομους μετανάστες!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το τελευταίο δεκαήμερο σημειώθηκαν δύο κλοπές σε μινι μάρκετ της Λέρου με δράστες οι οποίοι φέρονται να είναι παράνομοι μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, ομάδα παράνομων μεταναστών αφαίρεσε από μίνι μαρκετ στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας αλκοολούχα και οινοπνευματώδη ποτά που βρίσκονταν σε ψυγείο. Το γεγονός έγινε αντιληπτό όταν ο ιδιοκτήτης του μινι μαρκετ διαπίστωσε εκ των υστέρων μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (κάμερες ασφαλείας) ότι οι εν λόγω λαθρομετανάστες μπήκαν μαζικά στο κατάστημα προκειμένου να παραπλανήσουν την υπάλληλο, ενώ ταυτοχρόνως κάποιοι εξ’ αυτών άδειαζαν το… ψυγείο.

Στη δεύτερη περίπτωση, μικρή ομάδα παράνομων μεταναστών αφαίρεσε ομοίως από μίνι μαρκετ στην περιοχή του Λακκιού αλκοολούχα και οινοπνευματώδη ποτά που βρίσκονταν σε ψυγείο, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως στην πρώτη περίπτωση. Ευτυχώς, ο καταστηματάρχης ήταν ενήμερος για το κρούσμα κλοπής από τους αλλοδαπούς μετανάστες στο μινι μαρκετ της Αγ. Μαρίνας και έτσι τους έπιασε επ’ αυτοφόρω με τα μπουφάν γεμάτα… αναψυκτικά!

Να σημειωθεί ότι για τα ανωτέρω περιστατικά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχετική ανακοίνωση από την Αστυνομική διεύθυνση Ν. Αιγαίου.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ