• ΛΕΡΟΣ: Η ταβέρνα Ψαροπούλα πρωτοσέλιδο στην Τουρκική εφημερίδα Hurriyet

    ΛΕΡΟΣ: Η ταβέρνα Ψαροπούλα πρωτοσέλιδο στην Τουρκική εφημερίδα Hurriyet

    Αναγνώσεις: 98

Μέχρι και πρωτοσέλιδο στην Τουρκική εφημερίδα Hurriyet (ege) έγινε η γνωστή ταβέρνα Ψαροπούλα, του συμπατριώτη μας κ. Αποστόλη Καρπαθάκη.

Όπως για τους Έλληνες έτσι και για τους Τούρκους τουρίστες, η Ταβέρνα Ψαροπούλα (Αποστόλης) στο Παντέλι, είναι από τις πρώτες επιλογές ανάμεσα στους γαστρονομικούς προορισμούς. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1962. 

Η πλούσια παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με ειδίκευση στα ψάρια και τα θαλασσινά, πρωτοπορεί εδώ και πολλές δεκαετίες με στόχο να προσφέρει στους πελάτες την καλύτερη εξυπηρέτηση και το καλύτερο φαγητό στη Λέρο και όχι μόνο.

Στην ταβέρνα Ψαροπούλα του Αποστόλη, θα βρείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά (αστακούς, καραβίδες, καβούρια, μύδια, χταπόδι, γαρίδες, κ.λπ).

Αν και δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, το εστιατόριο βρίσκεται στο Παντέλι, ακριβώς επάνω στην Παραλία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Παντέλι είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με αλιευτικό καταφύγιο, με αποτέλεσμα όλα τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά να παρέχονται από ντόπιους ψαράδες.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα ψάρια και τα θαλασσινά ζωντανά από το ενυδρείο, παρουσία του πελάτη.

Όπως αναφέρει και η τουρκική εφημερίδα, είναι χαρακτηριστικό ότι όποιος πελάτης βιάζεται να πληρώσει, ο Αποστόλης λέει αστειευόμενος: “Εντάξει, μην σας ανησυχεί… Μπορείτε να φάτε και να φύγετε…”

psaropoula taverna