back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του σωματείου εργαζομένων δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του σωματείου εργαζομένων δήμου Λέρου

Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Λέρου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Νικόδημος Φωκάς, ο Αρχιμανδριτης Γεδεών Μαγκριωτης, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καστής Δημήτριος και κ. Γρεκός Κυριάκος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κα Κανάρη Μαριέττα, ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Φιλιππίδης Γιώργος, δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου μας.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη μας, αιρετούς και εργαζόμενους, αναφέρθηκε εν συντομία στα προβλήματα που υπάρχουν στον κλάδο, ενώ συνεχάρη το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λέρου για τη συνολική του δράση, ευχαριστώντας θερμά το προσωπικό για το εξαίρετο έργο που επιτελεί καθώς και την άψογη συνεργασία με τη δημοτική αρχή, ευχόμενος σε όλους να είναι υγιείς, χαρούμενοι και η νέα χρονιά να είναι ακόμα περισσότερο εποικοδομητική και παραγωγική, προς όφελος του Δήμου και της Λεριακής κοινωνίας.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ