back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Η ΑΕΛ πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Η ΑΕΛ πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων

«Μπράβο σε όλους, αφιερωμένο εκεί ψηλά το πρωτάθλημα»

Μπορεί τα προεόρτια να είχαν ξεκινήσει μετά την μεγάλη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Ασφενδιού στο Ζηπάρι όμως σήμερα ολοκληρώθηκε και επίσημα το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων με την Α.Ε Λέρου πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του Διαμαντή Τσάτσου επιστρέφει έτσι ξανά στην Α’ κατηγορία και πλέον στην Λέρο έχουν στηθεί το πανηγύρι της ανόδου.

Σήμερα η ομάδα της Α.Ε Λέρου επικράτησε με 2-3 του Α.Ο Βαθύ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μελλισουργός (2) και Ηλίας τα γκολ των πρωταθλητών ενώ για το Βαθύ σκόραραν οι Γιαννίτσης και Καμπούρης.

Η Α.Ε Λέρου είναι και επίσημα από σήμερα πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων σε μια ημέρα αρκετά δύσκολη για τον αρχηγό και προπονητή της ομάδας αφού σαν σήμερα πριν πέντε χρόνια ο Διαμαντής Τσάτσος είχε χάσει τον αδερφό του.

Μάλιστα θέλησε και ο ίδιος μέσα απ’ το προσωπικό του προφίλ, να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στον τίτλο και να τον αφιερώσει εκεί ψηλά.

Αναλυτικά: 

Λίγοι μας πίστεψαν…πολλά ακούσαμε…εμείς απ’ την αρχή της προετοιμασίας είμασταν γεμάτοι πείσμα και θέληση για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και για να ξαναμπούμε στα σαλόνια του 12νησιακου μας ποδοσφαίρου που για μας είναι μεγάλη τιμή να συμετεχουμε στην πρώτη κατηγορία!!!

Τώρα που όλα τελείωσαν…και επίσημα θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην παρέα μ που κάναμε κάτι πολύ δύσκολο και που μπορέσαμε και αλλάξαμε και ταυτότητα σαν ομάδα,παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα έχοντας μόνο μια ήττα και μια ισοπαλία!!!

Είμασταν μόνοι μας,που πολλές φορές πληρώναμε μόνοι μας για τα ρούχα μας η για να φάμε σε ένα ταξίδι και γενικά όλοι μαζί ήταν σαν να είμασταν παίχτες και διοίκηση μαζί και ίσως αυτό να ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας!!

Μόνο δυο άνθρωποι ήταν καθημερινά δίπλα μας και θέλω να τους ευχαριστήσω απτά βάθη της καρδιάς μ,ο πρόεδρος Μιχάλης Τσατσος και φυσικά ο Μανωλης Κουτσχααρ !!!

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους παίχτες και ένα τεράστιο συγνώμη αν κάποιες φορές ξεπέρασα κάποια όρια (νομίζοντας πως έχω να κάνω με επαγγελματίες ) όμως είμαι πιο περήφανος από ποτέ για όλους!!

Και κάτι προσωπικό :δεν μπορεί μια τέτοια μέρα σαν την σημερινή,που ήταν πολύ δύσκολη για μένα γτ ήταν μέρα που μ θύμιζε τον χαμό του αδερφού μ,να μην το αφιερώσω σε εκείνον!! ηθελα να τον κάνω περήφανο γτ ξέρω πως σίγουρα με βλέπει από μια γωνίτσα….είναι η πρώτη μ μεγάλη επιτυχία μετά τον χαμό του και σήμερα 5 χρόνια ακριβώς μετά την απουσία του θέλω να ξέρει πως ότι έγινε φέτος,όσο πάλεψα και ότι πέτυχα «του το αφιερώνω»!!!μου λείπεις αδερφέ μ!!!

Α.Ε.ΛΕΡΟΥ ΜΟΝΟ!!!⚽️⚽️⚽️

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2018-19!!!

Πηγή: giafkasports.gr

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ