back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ημερίδα και άσκηση ετοιμότητας για θέματα πολιτικής προστασίας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ημερίδα και άσκηση ετοιμότητας για θέματα πολιτικής προστασίας

Συνάντηση εργασίας είχε χθες το πρωί (Τετάρτη 19-7-2017) ο Δήμαρχος Λέρου με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, για θέματα Πολιτικής Προστασίας και λοιπά θέματα που αφορούν το νησί.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Έπαρχος Καλύμνου, ο φρούραρχος και διοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο υποδιοικητής της ΥΝΤΕΛ, ο υποδιοικητής του 588 ΤΕ, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Λέρου, καθώς και ο υπεύθυνος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ελένης. 

Στη συνάντηση επισφραγίσθηκε η πολύ καλή συνεργασία με την Περιφερειακή Αρχή, ενώ αποφασίσθηκε η διοργάνωση ημερίδας για θέματα Πολιτικής Προστασίας (σεισμοί – πυρκαγιές – φυσικές καταστροφές κλπ) καθώς και η προμήθεια -με μέριμνα της Περιφέρειας- έντυπου πληροφοριακού υλικού προς τους πολίτες. Επίσης αποφασίστηκε η διοργάνωση άσκησης ετοιμότητας στο νησί μας μέχρι το τέλος Ιουλίου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχ. Κόλιας έθεσε μεταξύ άλλων και τον στόχο του Δήμου Λέρου, που είναι η δημιουργία εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού.  

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί την Περιφερειακή Αρχή Ν. Αιγαίου, η ηγεσία της οποία είναι αρωγός και πολύτιμος συνεργάτης του νησιού μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ