back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του Κλήδονα στο Παντέλι

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του Κλήδονα στο Παντέλι

Την Παρασκευή 24.6.2016 πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λέρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ” η γιορτή του Κλήδονα στο γήπεδο του Παντελιού.

Η εκδήλωση περιελάμβανε όλο το εθιμοτυπικό με τα σκωπτικά τραγούδια και το άναμμα της φωτιάς.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου Φωτεινή Κοκκίνη, ενώ τα σκωπτικά τραγούδια προλόγισαν οι κυρίες Άννα Κορία από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ” και η Πρόεδρος του Συλλόγου “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα” Αγγερώ Βαλσαμή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λέρου Μιχαήλ Κόλιας, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών Ιωάννης Κωνσταντινίδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Νεκτάριος Μπίλλης.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ” συνοδευόμενη από την ορχήστρα του Νικόλα Κουτούζου, ενώ ο κόσμος που ήταν περισσότερος από κάθε άλλη προηγούμενη φορά διασκέδασε μέχρι αργά το βράδυ με αμείωτο κέφι και χορό.

Tέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλα τα μέλη του Συλλόγου μας για την παρουσία τους, την ορχήστρα του Ν. Κουτούζου για τη φιλική συμμετοχή τους, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Αγγερώ Βαλασμή, τον Δημήτρη Ήσυχο για την προσφορά των κρασιών και όλους όσους βοήθησαν να υλοποιηθεί η εκδήλωση.

Ο Δήμος Λέρου σας εύχεται καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ