back to top
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ευχές Δημάρχου, Αντιδημάρχων – Δημοτικών Συμβούλων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ευχές Δημάρχου, Αντιδημάρχων - Δημοτικών Συμβούλων

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ κ. Μιχάλη Κόλια: Αγαπητοί μου συμπολίτες, Ίσως ποτέ άλλοτε να μην είχαμε τόσο μεγάλη ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί και με αισιοδοξία να παλέψουμε για ένα μέλλον καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας. Εύχομαι ολόψυχα η καινούργια χρονιά να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα σκορπίζοντας στις καρδιές και στη ζωή όλων υγεία, αγάπη κι ευτυχία.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας και σε συνεχή ετοιμότητα, για να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, με όλες μας τις δυνάμεις και με τη βοήθεια της Παναγιάς του Κάστρου μας.

Να περάσετε όμορφα και η νέα χρονιά να σταθεί πολύτιμος αρωγός στις επιθυμίες σας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά 

Ο Δήμαρχος Λέρου

Κόλιας Μιχαήλ 


ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Κωνσταντινίδη Ιωάννη: Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να φέρει την ελπίδα, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, ενδυναμώνουμε τη συνοχή της κοινωνίας ώστε όλοι μαζί, να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

Κωνσταντινίδης Ιωάννης


ΕΥΧΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. Σοροκάκη Ιωάννη: Με την ευκαιρία των γιορτών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, εύχομαι από καρδιάς στους απανταχού Λεριούς υγεία, δύναμη και κουράγιο, ώστε να ξεπεράσουμε καθημερινά προβλήματα και δυσκολίες. Το θαύμα της έλευσης του θεανθρώπου και η έλευση του νέου έτους να φέρουν σε όλους χαμόγελο, υγεία κι ευτυχία.

Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Σοροκάκης Ιωάννης


ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. κ. Μπίλλη Νεκτάριου: Ακόμη μια δύσκολη για όλους μας χρονιά οδεύει προς την δύση της, δημιουργώντας όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη της ένωσης των δυνάμεων μας στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.

Τα φετινά Χριστούγεννα ας μεταφέρουμε το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, που μας έχει πραγματικά ανάγκη. Ας στρέψουμε το βλέμμα μας στην πίστη και στην ελπίδα που θα γεννηθεί μαζί με την Γέννηση του Θεανθρώπου.

Εύχομαι ολόψυχα στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας Καλά Χριστούγεννα και μια Καλή Δημιουργική Χρονιά.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Μπιλλης Νεκτάριος


Ευχές Δημοτικού Συμβούλου κ. Λουλουδιά Στυλιανού: Εύχομαι οι προσδοκίες σας για τη νέα χρονιά να πραγματοποιηθούν, ιδιαίτερα σήμερα στις δύσκολες ημέρες που περνάει η πατρίδα μας. Με θετικές σκέψεις σας μεταφέρω τις ευχές μου για το 2015 που ανατέλλει και εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειες σας, το νέο έτος να φέρει Υγεία, Τύχη, Δημιουργικότητα και Προοπτική για την Ελλάδα μας και για τη Λέρο μας.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Στυλιανός Λουλουδιάς, Δημοτικός Σύμβουλος


Ευχές Δημοτικής Συμβούλου κας Εμμανουήλ Αικατερίνης

Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη, που θα γεννηθεί η αγάπη, η ειρήνη και η ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο – για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη αλήθεια και φως!
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα για όλους!!!

Εμμανουήλ Αικατερίνη, Δημοτική Σύμβουλος

{widget:social-share-button}

 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ