back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου για το Λιμενικό Ταμείο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου για το Λιμενικό Ταμείο

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Λέρου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, αναφέροντας τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου -για άλλη μία φορά- για την αμέριστη στήριξή σας αναφορικά με τα αιτήματα του Δήμου Λέρου προς το Υπουργείο που ηγείσθε, καθώς και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και λύσεις με τις οποίες απαντάτε.

Τοιουτοτρόπως έχετε αποδείξει κατ’ επανάληψιν το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα θέματα και τις δυσκολίες που υφιστάμεθα ως κάτοικοι παραμεθορίου στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στις δύσκολες και χρονοβόρες προσπάθειες ανάπτυξης του νησιού μας.

Οι στοχευμένες ενέργειες σας, τόσο σε επίπεδο χρηματοδοτήσεων, όσο και σε επίπεδο θεσμικών παρεμβάσεων, συμβάλλουν πολύ συχνά τα μέγιστα στην επίλυση σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε ως νησιωτικός Δήμος.

Για τις πρωτοβουλίες σας αυτές, την αποτελεσματική και ταχεία ανταπόκρισή σας, αλλά και ειδικότερα για τις πρόσφατες ενέργειές σας όσον αφορά τη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος περί σύστασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Λέρου το οποίο θα αποτελέσει μεγάλο αναπτυξιακό εργαλείο για το νησί μας που διαθέτει δύο από τα ασφαλέστερα λιμάνια της Μεσογείου, σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Με εκτίμηση
Κόλιας Μιχάλης
Δήμαρχος Λέρου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ