ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
kiporama-leros

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»

    Ο Κωστης σχολίασε: Όντως όσο υπάρχει απλά δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλη ανάσα με τόσα αντιλαϊκά μέτρα…
    28.10.2025
  • Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup

    Ο Γιωργος Ελενης σχολίασε: Θα θελα να ξερα πιο ειναι το τεράστιο πλήγμα για την Λερο; Τα περισσοτερα…
    18.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: You are right.
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Γιωργος σχολίασε: Οδοστρωτήρας εισαι Τιμοθεος!!!!!!! Τα ισοπεδωσες ολα και ολους!! Προχωρα εμπρος και εμεις ειμαστε μαζι…
    11.10.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Λεριος σχολίασε: Εάν πάτε στον μόλο του Ξηρόκαμπου θα δείτε εκατοντάδες (δεν υπερβάλλω) πλαστικά μπουκάλια και…
    11.10.2025
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Κυριακή 2 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
19 °c
Agia Marina
20 ° Δε
21 ° Τρ
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » ΛΕΡΟΣ: Εξώδικη καταγγελία μετά τον θάνατο 2 τροφίμων στο Κρατικό Θεραπευτήριο

ΛΕΡΟΣ: Εξώδικη καταγγελία μετά τον θάνατο 2 τροφίμων στο Κρατικό Θεραπευτήριο

Leros News Leros News
21 Ιανουαρίου 2015
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 5 Λεπτά
A A
0
Δελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου για αναισθησιολόγο
4
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
135
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

Έκρυθμη είναι η κατάσταση που επικρατεί μεταξύ του προσωπικού του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, κυρίως μετά και τον άδικο χαμό δύο τροφίμων, που οδήγησε την Ένωση Υπαλλήλων στην απόφαση να απευθύνει στην διοίκηση και στο επιστημονικό προσωπικό εξώδικη καταγγελία, διαμαρτυρία με πρόσκληση και δήλωση.

Η Ένωση Υπαλλήλων του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου καταγγέλλει ειδικότερα το απαράδεκτο επίπεδο παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης από μερίδα ιατρών του νοσοκομείου προς ψυχικά πάσχοντες συνανθρώπους μας, αλλά και κατοίκους του νησιού.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Χατζημάρκος για αφαλατώσεις της Λέρου: “Καλλιεργούν τον διχασμό για να καλύψουν την αδιαφορία ή την ανικανότητα τους”

Γιώργος Χατζημάρκος για αφαλατώσεις της Λέρου: “Καλλιεργούν τον διχασμό για να καλύψουν την αδιαφορία ή την ανικανότητα τους”

01.11.2025
1.3k
Μιχάλης Κόλιας: Στο Α’ Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου η εκδίκαση υπόθεσής του για παράβαση καθήκοντος

Λέρος: Επίθεση Μιχάλη Κόλια στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο

01.11.2025
1.1k

Διαμαρτύρεται για την πρωτοφανή, άκρως επικίνδυνη και, κατ’ αποτέλεσμα, εγκληματική πρακτική, ως προς την αντιμετώπιση σοβαρών ιατρικών περιστατικών, που απαιτούν εξαιρετική επιμέλεια.

Καθιστά τη διοίκηση και το επιστημονικό προσωπικό, εκ των προτέρων, συνυπεύθυνους για τη θέση ανθρώπινων ζωών σε σοβαρότατο κίνδυνο, και τους καλεί να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να προβούν σε άμεσες και χωρίς καμία χρονοτριβή ενέργειες για την επίλυση προβλημάτων στην λειτουργία του νοσοκομείου.

Αλλως δηλώνουν ότι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια δράσης, που τους δίνουν οι νόμοι της Πολιτείας και να στραφούν προς τις αρμόδιες υπηρεσιακές, δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες, από εκείνους οι οποίοι αδρανούν ή παραλείπουν να προβαίνουν στην τέλεση ενεργειών, οι οποίες εκ του νόμου απαιτούνται και στις οποίες, εκ της θέσεώς τους, υποχρεούνται, θέτοντας σε διαρκή αβεβαιότητα την υγεία και τη ζωή των νοσηλευομένων!
Στην εξώδικη καταγγελία αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Κύριοι,

Με οργή και αγανάκτηση, αναγκαζόμαστε να σας αποστείλουμε την παρούσα, διαμαρτυρόμενοι εντόνως για την τραγική διαπίστωση, στην οποία – μετά από προφορικές και γραπτές καταγγελίες, στις οποίες προχώρησε ενώπιόν μας τόσο η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Θεραπευτηρίου μας κα Κ. όσο και η αρμόδια Τομεάρχης και η Προϊσταμένη του 3ου Ψυχιατρικού Τομέα κυρίες Α. Λ. και Λ. Δ., αντίστοιχα – για πολλοστή φορά (!!!) και η οποία αφορά στην πρωτοφανή, απαράδεκτη και πολλές φορές, εγκληματική αντιμετώπιση ψυχικά πασχόντων συνανθρώπων μας και ασθενών του Νοσοκομείου μας, αλλά και κατοίκων του νησιού μας, όταν αυτοί χρήζουν άμεσα παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Ήδη, όμως, από το σημείο αυτό και για την αποφυγή παρερμηνειών, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την, υπό πραγματικά αντίξοες πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, καθημερινή προσπάθεια και πραγματικό αγώνα, στον οποίο η μεγάλη πλειοψηφία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας επιδίδεται, προκειμένου να αντιμετωπιστούν και να τύχουν διαχείρισης κατά τρόπο αποτελεσματικό, αλλά και ρεαλιστικό, τα προβλήματα και οι ελλείψεις του τομέα της υγείας στην περιοχή μας, για το καλό των ψυχικά ασθενών, των συμπολιτών μας, αλλά και των ξένων επισκεπτών.

Αφορμή, ωστόσο, για να αναδειχθούν, για άλλη μια φορά, οι αδυναμίες στο σύστημα υγείας του νησιού μας, στάθηκε η – σκανδαλώδης (!!!) και πέρα από κάθε έννοια τήρησης των διδαγμάτων και των κανόνων της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας – αντιμετώπιση δύο πολύ πρόσφατων και σοβαρών περιστατικών, τα οποία έλαβαν χώρα στις 12 και 13 Ιανουαρίου 2015.

Πιο συγκεκριμένα, με την παρούσα εξώδικη καταγγελία μας, θέτουμε υπόψη Σας ότι την Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015, προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας ψυχικά πάσχων συνάνθρωπός μας, με πόνους στην κοιλιακή χώρα και τυμπανισμό, καταβολή δυνάμεων και άρνηση σίτισης. Τότε, ο συνοδός του ασθενούς έλαβε από το Τ.Ε.Π. οδηγίες για υποκλυσμούς και για λήψη φαρμακευτικής αγωγής, οι οποίες και εκτελέστηκαν στο χώρο φιλοξενίας του.

Όταν, όμως, τα ανωτέρω δεν απέδωσαν και η κατάσταση της υγείας του ασθενούς όλο και χειροτέρευε, αποφασίστηκε την 11η Ιανουαρίου 2015 και ημέρα Κυριακή, η εκ νέου μεταφορά του στο Νοσοκομείο, όπου αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε εισαγωγή του.

Ωστόσο, την 12η Ιανουαρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:45, ο εν λόγω ασθενής εξήλθε από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας.

Μόλις, όμως, ο υπάλληλος του Τμήματος ΠΡΟΚΑΤ «ΕΛΠΙΔΑ», ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την καθημερινή φροντίδα του, διαπίστωσε ότι όχι μόνο η κατάσταση της υγείας του δεν είχε βελτιωθεί, αλλά, αντιθέτως, όλο και χειροτέρευε, έσπευσε να ενημερώσει τηλεφωνικά τόσο την προϊσταμένη του, η οποία μετέβη άμεσα στο Τμήμα, για να αποκτήσει ίδια εικόνα, όσο και τον αναπληρωτή Γραμματέα του Σωματείου μας, ο οποίος συμπτωματικά παρευρισκόταν μαζί με τον Πρόεδρο του Σωματείου μας και τον Διοικητή του Κ.Θ.Λ. σε κοινωνική εκδήλωση.

Χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση, μετέβησαν όλοι στο χώρο του Νοσοκομείου και, μετά από παρέμβασή τους, επανήλθε ο ασθενής στην Παθολογική Κλινική, όπου και νοσηλεύθηκε μέχρι και τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2015, οπότε και κρίθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του επέβαλλε την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Όμως, το θέμα των κενών και της πλημμελούς παροχής υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο μας έμελλε να αναδειχθεί, για άλλη μία φορά, με την αφορμή ακόμη ενός τραγικού, στην κυριολεξία (!!!), περιστατικού, το οποίο επισυνέβη την 13η του τρέχοντος μήνα. Κατά την ημέρα εκείνη, ένας άλλος ψυχικά ασθενής συνάνθρωπος μας, 58 ετών, κατέληξε, χωρίς να έχει λάβει καμία ουσιαστική ιατρική βοήθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του.

Σας επισημαίνουμε ότι, όταν ο θανών μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) του Νοσοκομείου μας, όπου δεν υπήρχε γιατρός.

Ο πνευμονολόγος ΠΕΔΥ, ο οποίος κλήθηκε από την Προϊσταμένη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) να τον εξετάσει, καθώς εμφάνιζε σημάδια ίωσης και αναπνευστικού προβλήματος, εισηγήθηκε, παρουσία της Τομεάρχη του Νοσοκομείου μας και της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, την εισαγωγή του στην Παθολογική Κλινική, γεγονός το οποίο μας ανέφερε ο ίδιος, αλλά μας επιβεβαιώθηκε και από επιτόπιους μάρτυρες.

Ωστόσο, ο Επιμελητής Α’ – Παθολόγος, Ιατρός έκρινε ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με την υγεία του ασθενούς και ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος για την εισαγωγή του στην Παθολογική Κλινική και, αφού του συνταγογράφησε διπλό σχήμα αντιβίωσης, τη λήψη αντιβηχικού – αποφρακτικού, αλλά και εισπνεόμενου φαρμάκου, επί της ουσίας, υπέδειξε την επιστροφή του στο τμήμα του. Ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής, που ελήφθη για τον άτυχο αυτό συνάνθρωπό μας, του οποίου, σημειωτέον, το ιατρικό ιστορικό δεν μπορούσε, σε καμία απολύτως περίπτωση, να μας είχε προϊδεάσει, υπήρξε το άδικο τέλος της ζωής του, το οποίο έλαβε χώρα στις 18:00 μ.μ. της ίδιας μόλις ημέρας.

Τα δύο ανωτέρω πρόσφατα περιστατικά, τα οποία με την παρούσα καταγγέλλουμε, επιβεβαιώνονται τόσο με την από 15.01.2015 αναφορά της Τομεάρχη του 3ου Ψυχιατρικού Τομέα του Θεραπευτηρίου μας και της Προϊσταμένης του ίδιου τομέα προς την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας όσο και με την με αριθμό πρωτ. 1645/15.01.2015 αναφορά της τελευταίας».

To εξώδικο καταλήγει ως εξής:


“Επειδή αδυνατούμε να αντιληφθούμε, σε ποια λογική βάση και χωρίς τη διαπίστωση κανενός απολύτως προβλήματος υγείας, ελήφθη η απόφαση για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής και, μάλιστα, αυτής της συγκεκριμένης μορφής (διπλό σχήμα αντιβίωσης και τη λήψη εισπνεόμενου φαρμάκου) σε ψυχικά ασθενή, ο οποίος – ως είναι γνωστό – δεν μπορεί να συνεργαστεί με τη διαδικασία που απαιτείται για τη λήψη εξειδικευμένων φαρμάκων.

Επειδή διεκδικούμε, για την συγκεκριμένη περίπτωση του θανάτου του ψυχικά ασθενούς συνανθρώπου μας, τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή και δηλώνουμε την πρόθεση μας η σχετική δαπάνη να καλυφθεί από τους πόρους της Ένωσης μας.

Επειδή οφείλουμε να καταστήσομε, για ακόμη μια φορά, σαφές προς
όλους ότι τα ανωτέρω καταγγελλόμενα δεν αφορούν στο μεγαλύτερο μέρος του
έμψυχου δυναμικού του Νοσοκομείου μας, το οποίο, σε καθημερινή βάση, δίνει
πραγματικό αγώνα για να προσφέρει τις υπηρεσίες του, μέσα σε εξαιρετικά
αντίξοες συνθήκες.

Επειδή, ως εκ της θέσεως Σας, φέρετε ακέραια την ευθύνη της ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου μας και της σωστής παροχής υπηρεσιών υγείας για όλους αδιακρίτως τους πολίτες, απαιτούμε, όπως πράξετε τα νόμιμα.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την ρητή επιφύλαξη παντός δικαιώματος μας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ το απαράδεκτο επίπεδο παροχής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης από μερίδα ιατρών του Νοσοκομείου μας προς ψυχικά πάσχοντες συνανθρώπους μας, αλλά και κατοίκους του νησιού μας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ για την πρωτοφανή, άκρως επικίνδυνη και, κατ’ αποτέλεσμα, εγκληματική πρακτική, ως προς την αντιμετώπιση σοβαρών ιατρικών περιστατικών, που απαιτούν εξαιρετική επιμέλεια.

ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ, εκ των προτέρων, συνυπεύθυνους για τη θέση ανθρώπινων ζωών σε σοβαρότατο κίνδυνο, και ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως, επιτέλους, αναλάβετε πρωτοβουλίες και προβείτε σε – άμεσες και χωρίς καμία χρονοτριβή – ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, τις οποίες έχετε, εκ της θέσεως Σας, αλλά και εκ του Νόμου, υποχρέωση να μην παραλείπετε.

ΑΛΛΩΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι, ως Ένωση Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου, είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια δράσης, που μας δίνουν οι νόμοι της Πολιτείας μας, και να στραφούμε προς τις αρμόδιες υπηρεσιακές, δικαστικές και εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες, από εκείνους οι οποίοι αδρανούν ή παραλείπουν να προβαίνουν στην τέλεση ενεργειών, οι οποίες εκ του Νόμου απαιτούνται και στις οποίες, εκ της θέσεως τους, υποχρεούνται, θέτοντας σε διαρκή αβεβαιότητα την υγεία και τη ζωή όλων μας!”.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος τρόφιμος κατέληξε σήμερα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Πηγή: dimokratiki.gr
Tags: LEROSΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ
Share2Tweet1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

26.10.2025
1.4k
Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λέρος: Δηλώσεις Δημάρχου Τιμόθεου Κωττάκη για τις εξελίξεις στα θέματα του Νοσοκομείου

25.10.2025
1.4k
Λέρος: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λιμάνι για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λέρος: Μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λιμάνι για την υποστελέχωση του Νοσοκομείου

22.10.2025
3k
Επόμενο
Δελτίο Τύπου Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου

Ενημέρωση από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Παραδοσιακά Λέρικα Προϊόντα στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα 6-8 Νοεμβρίου

    02.11.2011
    Παραδοσιακά Λέρικα Προϊόντα στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα 6-8 Νοεμβρίου Πριν 14 χρόνια 1.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Επίσκεψη του ορθοδοντικού κ. Κλωνάρη στη Λέρο

    02.11.2012
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Επίσκεψη του ορθοδοντικού κ. Κλωνάρη στη Λέρο Πριν 13 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Συνελήφθη στη Λέρο 23χρονoς Γεωργιανός διακινητής παράνομων μεταναστών

    02.11.2014
    Συνελήφθη στη Λέρο 23χρονoς Γεωργιανός διακινητής παράνομων μεταναστών Πριν 11 χρόνια 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νέα τραγωδία στο Φαρμακονήσι!

    02.11.2015
    Νέα τραγωδία στο Φαρμακονήσι! Πριν 10 χρόνια 1.2K
crithonis-paradise-hotel

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    28.10.2025
    Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO] 2.8K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από…

    31.10.2025
    Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου 1.8K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου…

    01.11.2025
    Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO] 1.7K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Τιμόθεος Κωττάκης: “Πώς παρέλαβα τις αφαλατώσεις – Τις παραδίδουμε ολοκαίνουργιες σε πλήρη λειτουργία”

    31.10.2025
    Τιμόθεος Κωττάκης: “Πώς παρέλαβα τις αφαλατώσεις – Τις παραδίδουμε ολοκαίνουργιες σε πλήρη λειτουργία” 1.6K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού

    26.10.2025
    Η Λέρος «ντύθηκε στα ροζ» για την Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνου του Μαστού 1.4K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    Αντώνης Παπαδημητρίου: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας της εποχής μας

    63 shares
    Share 39 Tweet 10
  • Λέρος: Νέα καμπάνια τουριστικής προβολής με λογότυπο, ιστοσελίδα και ψηφιακή παρουσία

    55 shares
    Share 30 Tweet 10
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Αποκαταστάθηκε “ο οδοφωτισμός χωρίς μελέτη” στο φράγμα

    61 shares
    Share 26 Tweet 15
  • Λέρος: Νέο κτίριο 1.300 τ.μ. στο Μπελλένειο Γυμνάσιο – Συνεδριάζει εκτάκτως η Δημοτική Επιτροπή

    82 shares
    Share 56 Tweet 11
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    72 shares
    Share 31 Tweet 17
Navarone-ad
Currently Playing

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Featured
Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]

Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]

Featured
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
  • Λέρος: Ανακοίνωση εκλογικών διαδικασιών Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
---
Διαβάστε περισσότερα
https://tinyurl.com/hactteuv
  • Λέρος: Νέα πτώση δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο – Άμεση επέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR

https://tinyurl.com/2p9w5hv5
  • Λέρος: Κάηκε σπίτι στην περιοχή Φλαμπού
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο
  • Γ. Νικητιάδης: «Παρηγοριά στον άρρωστο» η αναδίπλωση για τα ΕΛΤΑ – Λάβρος κατά της Ν.Δ. και των φερέφωνων της
  • Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]
  • Γιώργος Χατζημάρκος για αφαλατώσεις της Λέρου: “Καλλιεργούν τον διχασμό για να καλύψουν την αδιαφορία ή την ανικανότητα τους”

Νεότερα Video

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

Νίκος Ιγνατίδης: «Το ξανακάνατε, κ. Ασβεστά» – 200 επισκέπτες από Νάξο έφεραν… τον Αύγουστο στη Λέρο

895 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
2 Νοεμβρίου 2025
Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου

Λέρος: Ολοκληρώθηκε η τελετή εγκαινίων των μονάδων αφαλάτωσης – 4 εκ. ευρώ από Χατζημάρκο για ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου

1.8k ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
31 Οκτωβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.