back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Εθελοντική αιμοδοσία το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Εθελοντική αιμοδοσία το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών της Λέρου, δωρεάς οργάνων σώματος και αιμοποιητικών κυττάρων ”Η ΖΩΗ” ανακοινώνει στα μέλη του και γενικότερα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες και υποψήφιους δότες μυελού των οστών που κατοικούν στο νησί της Λέρου ότι:

α) Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για την φετινή  χρονιά, εθελοντική αιμοδοσία  στο κτήριο του Δ.Ο.Παι.Σ.Α.Π. στο Λακκί.

Η διαδικασία της αιμοδοσίας, θα ξεκινήσει για το Σάββατο μόνο στις 10:00 πμ και θα τελειώσει στις 16:00 μμ και την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 8:00 πμ και θα τελειώσει στις 14:00 μμ.

Επίσης υπενθυμίζουμε σε όλους ότι κατά την προσέλευση τους για να αιμοδοτήσουν απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μαζί τους κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα τους όπως, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, διαβατήριο, άδεια οδήγησης και κάρτα ή ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη καθώς και τον αριθμό  μητρώου κοινωνικής  ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν θα είναι δυνατόν να προχωρήσουν στην διαδικασία για να αιμοδοτήσουν.

β) Στην είσοδο του κτηρίου θα πραγματοποιούνται όπως και κάθε φορά δειγματοληψίες στοματικού επιχρίσματος (σάλιου) για όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών από μέλη του συλλόγου μας τα οποία στελεχώνουν τον τομέα, δειγματοληψίας και ενημέρωσης σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών.                                                                                          

Για οποιανδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6942 072 875 και στο E-mail: sea.leros@gmail.com                                                                                       

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ