Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6-11-2022 η Γιορτή θηλασμού στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού στο Δημοτικό σχολείο Αλίντων από την εθελοντική ομάδα προαγωγής, θηλασμού και μητρότητας Λέρου.
Το “παρών” έδωσε μεταξύ άλλων η Δημοτική Αρχή Λέρου και πλήθος κόσμου.
Συγχαρητήρια στην ομάδα θηλασμού Λέρου για την άψογη διοργάνωση με αφορμή την Πανελλήνια Εβδομάδα Θηλασμού που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την παρότρυνση στο μητρικό θηλασμό που είναι το πρώτο βήμα στη ζωή ενός παιδιού, συμβάλλοντας στη σωματική ανάπτυξη και υγεία του βρέφους αλλά και στη συναισθηματική γνωστική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη.



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]