back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λέρος: Επίσκεψη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Επίσκεψη της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο

Στα πλαίσια των ανθρωπιστικών της δράσεων, η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί επίσκεψη στο Ισιδώρειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Λέρου με κλιμάκιο του Υγειονομικού της Τμήματος αποτελούμενο από έξι μέλη-διασώστες, προκειμένου να παραδώσει προς τον διευθυντή του ιδρύματος, Θεοφιλέστατο Πατέρα Στέφανο, ποσότητα προϊόντων σίτισης για τους γέροντες μας.

Δυστυχώς λόγο των προστατευτικών μέτρων που σχετίζονται με τον κορονοϊό, δεν κατέστη δυνατή η δια ζώσης επίσκεψη των μελών της Ομάδας μας προκειμένου να δώσουμε λίγη χαρά προς τους γέροντες μας καθώς και τις απαραίτητες εορταστικές ευχές και ως εκ τούτου παρακαλέσαμε τον Θεοφιλέστατο Πατέρα Στέφανο, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία του, να τις μεταφέρει αντί εμάς.

Τα μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΕΡΟΥ ευχόμαστε στη διεύθυνση, το προσωπικό καθώς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες του Ισιδώρειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Λέρου, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Υποσχόμαστε να πραγματοποιήσουμε εκ νέου την επίσκεψη μας, καθώς και άλλες παρόμοιες επισκέψεις, αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ